23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Andon Automation = Andon Robotics AB

| Medlemsnyhet | Företag Andon Robotics AB

Classic Design Ile AB, ägare till Svets & Robotteknik i Småland AB, förvärvar verksamheten från Andon Automation AB som gick i konkurs i juni.

Namnet på det nya bolaget är Andon Robotics AB och kommer att ha en bemanning på 10 medarbetare, som väl representerar Andons kärnkompetens.

Det strategiska fokuset för nya Andon Robotics kommer att vara oförändrat - lösningar för robotautomation med tyngdpunkten på svetsning.

Verksamheten kommer att fortsätta i Andons lokaler i Örebro.

Andon och Svets & Robotteknik har haft ett nära samarbete under många år.

Andon-gänget innehar en ovärderlig erfarenhet och kompetens inom robotiserad svetsning, säger Niclas Ilestedt. Svensk industri behöver denna typ av kompetens för att kunna
bygga lönsamma produktionslösningar vilket behövs för att möta den ökande konkurrensen från lågprisländer.

Med den nya konstellationen förstärks samarbetet ytterligare mellan bolagen och tillsammans kan vi erbjuda marknaden en bredare och djupare kompetens inom svetsning, betonar Niclas Ilestedt.

Mats Hamping håller med och menar att det känns mycket inspirerande att starta upp verksamheten igen och att det finns stora synergier mellan bolagen.

Vi vet att Andon har en stark position på marknaden och de senaste månaderna har denna känsla förstärkts ytterligare genom att många kunder har meddelat att de vill att vi kommer tillbaka.

När det gäller eftermarknaden kommer vi med gemensamma serviceresurser att få en ännu bättre täckning och närhet på marknaden, poängterar Niclas Ilestedt.

Andon Robotics har redan fått två kundprojekt den första veckan, vilket innebär att alla har fullt upp att göra redan från start.

Medlemsnyhet

Företag
Andon Robotics AB

Radiatorvägen 2
702 27 ÖREBRO
Sverige
Andon Robotics AB

Tipsa en kollega

0.064