23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Utdragsenhet med 800kg belastningskapacitet och 100% utdragskapacitet

| Medlemsnyhet | Företag TSM Smartstoring AB

Ny produkt från TSM Smartstoring AB

Utdragsenheter ger god åtkomst till artiklar som ska plockas från pall i ett pallställ. Detta ger flera fördelar: tidsbesparing genom snabba plockoperationer, minskad trucktrafik då plock sker manuellt och med bättre ergonomi.

Ibland är det nödvändigt att nå allra längst in på en pall, t ex vid plock av mindre detaljer eller om tunga detaljer ska lyftas vertikalt med ett hjälp av ett lyfthjälpmedel. För dessa applikationer erbjuder vi utdragsenheter med 100% utdragskapacitet, vilket innebär att hela lastytan kan dras ut utanför pallstället.

Ny produkt:

En 800 kg, lågbyggd, balkmonterad utdragsenhet med 100% utdrag! Stor möda har lagts på att få låga hanteringskrafter vid full last. Enheten består av tre stålramar, två rörliga och en fast och inte
mindre än åtta kraftiga kullager. Bygghöjden är endast 149mm. Enheten kan kompletteras med lås i utdraget läge, stålplan för lagring av gods direkt på enheten, fötter för montering på golv, bakre och främre pallstopp, sidohandtag och med ett säkerhetslås som säkrar att endast en enhet per sektion kan dras ut.

Tips:
Med ett stålplan på enheten lämpar den sig mycket väl till lagring av tunga gjut-, stans- eller formningsverktyg. Denna enhet kan även levereras med vårt populära Easy-Action handtag™. Detta handtag är fjäderbelastat och fungerar som en hävert. Detta är mycket bra hjälpmedel när man skall hantera tunga laster upp emot 800 till 1000kg.

Har du behov av 100% utdrag men i en annan viktklass? Vi har
enheter med 200, 300, 600, 800 och 1000kg lastkapacitet.
Läs mer om balkmonterade utdragsenheter.....
http://www.smartstoring.se/utdragsenheter

Hör gärna av dig om du vill ha mer information!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
TSM Smartstoring AB

Töllås 433
473 91 Henån
Sverige
TSM Smartstoring AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.062