23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Areco blir majoritetsägare i Dansk Profilteknik A/S

Avtalet kommer bland annat att innebära ett bredare produktsortiment samt stärkt ekonomi för Dansk Profilteknik.

Areco har tecknat en överenskommelse om att gå in som majoritetsägare i Dansk Profilteknik A/S. Affären som väntas bli klar under de närmaste månaderna kommer att stärka Dansk Profilteknik ekonomiskt samt tillföra ett bredare produktprogram. Nya produkter som kommer att tillföras är bärande högprofil, C-Z lättbalk, sandwichprofiler och takavvattning mm.

– Jag är mycket stolt över att ha fått möjligheten att hjälpa Dansk Profilteknik att stärka sin position i Danmark, säger Arecos koncernägare, Peter Areskog, i ett pressmeddelande. Vi kommer att tillföra vårt breda affärs- och produktkunnande när vi tar in både nya produkter och leverantörer för att förbättra samarbetet med våra kunder.

– De nya produkterna gör att vi får en ny stimulans i vår verksamhet och som vi tror kommer att intressera och engagera många av våra kunder. Att bibehålla en hög servicegrad gentemot våra kunder kommer även i fortsättningen att vara vårt ledord. Vi på Dansk Profilteknik ser en stor potential i det nya samarbetet med Areco och ser fram emot en inspirerande period, säger Johnny Molin, VD.

Areco
Vinkelgatan 13
211 24 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5560432527

Kontaktperson

Anita Benke
Marknadskommunikatör
+46 406985125 anita.benke@areco.se

Tipsa en kollega

0.031