23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Christer Kallin i spetsen för Jobro Academy

| Medlemsnyhet | Företag Jobro Sheet Metal Technology

Jobro:s namnkunnige nestor Christer Kallin skiftar position i företaget och blir Senior advisor. Han blir också ansvarig för Jobro:s kommande utbildningssatsning Jobro Academy.

Premiären för Jobro Academy går av stapeln under Elmia Subcontractor i november.
När Christer Kallin köpte Jobro 1993 var det ett litet verktygsföretag i mängden. Han fick företaget att expandera och runt millennieskiftet flyttade verksamheten från Borås till nya lokaler i Dalum strax utanför Ulricehamn. År 2000 gick också nuvarande vd:en Tobias Ludvigsson in som delägare. Sex år senare var det dags för ytterligare expansion och ny lokal– den här gången till Ulricehamn och i direkt anslutning till riksväg 40.

”Det ska bli fantastiskt spännande – ett riktigt hedersuppdrag. Idag är vi ett snabbväxande kunskapsföretag som kan leverera unik spetskompetens inom produktion och verktygstillverkning. Det är kompetens som inte bara tillverkande företag kan ha stor nytta av utan även ungdomar som läser industriprogram. Jobro Academy är plattformen för en massa idéer jag har haft i huvudet under åren – och ett nytt sätt att bjuda in till möten och kunskapsutbyte om teknik och modern produktion”, säger Christer Kallin.

Teknikföretaget Jobro är den lilla, snabbrörliga specialisten på komplexa plåtdetaljer för verkstads- och fordonsindustrin: ett helhetserbjudande under ett tak i form av simulering, konceptutveckling och tillverkning. Spetskompetens och en modern maskinpark i världsklass gör att kundstocken växer snabbt. Sverige är för närvarande den största marknaden, men orderingången ökar alltmer från övriga Europa.

Mer information och kontakt:

Tobias Ludvigsson
Jobro sheet metal technology AB
Karlsnäsvägen 9
523 37 Ulricehamn

Telefon: + 46 321-279 70
Mail: tobias.ludvigsson@jobro.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Jobro Sheet Metal Technology

Karlsnäsvägen 9
523 37 ULRICEHAMN
Sverige
Jobro Sheet Metal Technology

Tipsa en kollega

0.127