23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vind i seglen för Industrilås

Det är full fart för Nässjöföretaget Industrilås.

Sedan man släppte smarta, egenutvecklade ventilationsprodukter som kombinerar funktionen hos både gångjärn och lås, har det lossnat rejält och exporten till såväl Europa och USA ligger på en hög nivå. En bidragande orsak till detta är också att företaget konstruerar och levererar många avancerade specialdetaljer till den amerikanska lastbilsindustrin.

”Det är helt rätt, vi har medvind av sällan skådat slag just nu och produktionen går för högtryck. Bara sedan ifjol har vi en ökad orderingång med 15 %, vilket är superbra”, säger Marknadschefen Niklas Graberg. De ökade beställningarna har inneburit att företaget investerat i ny utrustning och man har nyligen installerat både nya svarvar och mätmaskiner för att öka produktionen och hålla kvalitén på rätt nivå.

Under den närmaste tiden kommer man också att installera både en ny gjutmaskin och automatiseringsprocesser för att man skall hinna med att leverera de ökade beställningarna som påverkar alla avdelningarna i Nässjö. Personalchefen Christina Beckman Johansson är också glad efter att hon haft några stressiga månader med att tillsätta platser. ”Nu har vi folk där vi behöver och nu klarar vi sommarens leveranser” säger Christina nöjt.

Industrilås i Nässjö AB
Box 214
571 23 Nässjö
Nässjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561397372

Tipsa en kollega

0.093