23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Fönster, Dörr- och Fasadtillverkare i Norge och Sverige investerar i automatiserad produktion

| Medlemsnyhet | Företag Emmegi Scandinavia AB

Flera norska och svenska tillverkare av aluminiumfönster, dörrar och fasader investerar i nya, högeffektiva och helautomatiserade maskiner för bearbetning och kapning av systemprofiler.

Tre norska och tre svenska tillverkare av aluminiumfönster, dörrar och fasader investerar i nya, högeffektiva och helautomatiserade maskiner för bearbetning och kapning av systemprofiler.

Det handlar om 3 av de största tillverkarna av Schüco och Wicona profilsystemen i Norge, belägna både på Östfold och Västlandet, en av de största tillverkaren av Sapa profilsystem i Sverige, en underleverantör till Svenska Fönster för aluminiumdelarna till träaluminiumfönster samt en tillverkare av renoveringsfönster i aluminium i Sverige, belägen i Åshammar.

Nyinvesteringarna, Emmegi Quadra L1, är en helautomatisk flowline maskin där upp till 10 profillängder på upp till 7,5 m längd kan läggas på ett inmatningsband och sedan tar maskinen hand om resten. Borrning, fräsning och kapning sker helautomatiskt, så att färdiga detaljer för fönster, dörrar eller fasader kan följa produktionsflödet till monteringen utan vidare hantering för kapning eller bearbetning.

Med maskinen uppnås en stor kapacitetsökning eftersom den även kan köras obemannad under raster och luncher. Programmering av maskinen sker via profilsystemproducenternas beredningsprogram som också utför optimering av profillängder.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Emmegi Scandinavia AB

Mattläggargatan 3
Box 123
575 21 Eksjö
Sverige
Emmegi Scandinavia AB

Kataloger mm.

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.062