23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

De ultimata pulverstålen

Uddeholm SuperClean Concept - för svåra förhållanden och långa serielängder

När Uddeholm lanserade den tredje generationen pulverstål (PM-stål), var det ett stort tekniskt framsteg. Vi gav verktygstillverkare och verktygsanvändare runt om i världen förutsättningen att uppnå den bästa totalekonomin. I vissa fall kunde de nya verktygen producera upp till
40 000 000 detaljer i ett enda verktyg.

Vi har byggt vidare på succén och sammanfattar fördelarna med våra pulverstål i Uddeholm SuperClean Concept. Med små, jämnt fördelade karbider och ojämförbar renhet är pulverstålen exceptionellt slitstarka och hårda, med lika exceptionellt urflisningsmotstånd och hög kvalitet i alla avseenden.

Uddeholm SuperClean Concept är framtiden

Vid långa serielängder och svåra förhållanden krävs verktygsmaterial som klarar extrema påfrestningar. Uddeholm SuperClean Concept består av flera välkända stålsorter, som alla har utvecklats med ett enda syfte: att skapa tillförlitlig produktion och förbättrad ekonomi, speciellt vid mycket långa serielängder.

Genom den pulvermetallurgiska framställningsprocessen undviks problem med makrosegring, vilket innebär att högre legerade stål kan tillverkas än vad som är möjligt med konventionella metoder.

Resultatet av processen blir verktygsmaterial med extrem renhet och unika egenskaper, som utmärker sig i jämförelse med andra material på marknaden. Dessutom minskas antalet inneslutningar, som annars begränsar prestandan för de flesta pulverstål. Enkelt uttryckt - Uddeholm SuperClean Concept är framtiden.

Dimensionsprogram och teknisk information

Uddeholm Svenska AB
Aminogatan 25
Box 98
431 22 Mölndal
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562323146

Tipsa en kollega

0.078