23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Välj ytbehandling via vår produktväljare

Via Proton Finishings hemsida kan du nu som kund söka på våra processer och orientera dig för att få en uppfattning om vilken ytbehandling som passar din produkt bäst. Produktväljaren hjälper dig att bli mer kostnadseffektiv.

Göran Holmbom, VD för Proton Technology, och hjärnan bakom Proton Finishings produktväljare berättar att syftet med produktväljaren är att ge kunden en tydlig översikt över vilka produkter Proton Finishing har i sin ytbehandlingsflora och i vilka sammanhang man kan använda de olika alternativen.

Vad kan man få för information via produktväljaren?
– Väldigt mycket, svarar Göran. Allt från färg och utseende till korrosionsskyddsförmåga. Vi guidar också på vilka grundmaterial som man kan använda produkten, om de kan/ska användas inomhus eller utomhus. Givetvis ser man också hur olika ytbeläggningar uppfyller olika kunders ytbehandlingsstandarder.

Hur använder man produktväljaren?
– Man väljer vilka egenskaper man är intresserad av, till exempel om en produkt är livsmedelsgodkänd eller om den klarar utomhusmiljöer. Man sätter ett kryss i rutan bredvid. Då sorterar produktväljaren ut de grupper som uppfyller de valda egenskaperna. Ofta får man några olika alternativ och då kan man gå in och läsa om varje ytbeläggning. Det finns bilder som visar hur det kan se ut på utvalda produkter. I vissa fall finns olika färgalternativ som också finns illustrerade.

Vad ger produktväljaren i mervärde till kunden?
– Produktväljaren hjälper kunden att vara mer påläst när man kontaktar säljarna på Proton Finishing. Chansen att man väljer rätt ytbehandling från början blir större. Och i slutändan betyder ju det att risken för att välja en för kvalificerad, och därmed för dyr ytbehandling, eller en otillräcklig ytbehandling minskar. I bägge fallen betyder det att man inte blir kostnadseffektiv.

Göran är nöjd med vad produktväljaren har blivit men menar att allt kan förbättras och att vi mer än gärna tar emot förbättringsförslag. Sökfunktionen till exempel är något han redan nu önskar skulle bli bättre.

– Det går inte i dagsläget att söka på en specifik ytbehandlingsstandard, det vore önskvärt. Då får man istället gå till vår "standardmatris" som ligger på "download"-sidan.

Gå till produktväljaren.

Välj ur vårt stora sortiment av ytbehandlingar.
Vi kan både korrosionsskyddande och dekorativ ytbehandling.

Proton Finishing AB
Armaturgatan
Box 1002
331 29 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564174539

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.032