23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vår kvalitets- och miljöchef är på plats

Maria Thom, Proton Finishings nya kvalitets- och miljöchef är nu på plats. Under 2014 kommer ett fokus i hennes arbete att vara förbättring av kvalitetsutfallet.

Kundernas krav på Proton Finishing ökar ständigt och för att bedriva långsiktig verksamhet är det mycket viktigt att vi tillgodoser våra kunders behov genom att hela tiden förbättra våra metoder och arbetssätt.

Ett annat fokus i hennes arbete kommer vara att förbättra säkerhetskulturen inom företaget. Arbetsmiljö och miljö är områden som Proton Finishing tycker är viktiga och som ständig behöver förbättras för att företagtes medarbetare ska känna sig trygga på sin arbetsplats.

Maria har lång erfarenhet av bland annat arbetsmiljöarbete från sin tidigare anställning, där envist arbetsmiljöarbete resulterat i en förbättrad säkerhetskultur där ökad riskmedvetenhet hos medarbetarna bland annat resulterat i tydligt minskad olycks- och tillbudsfrekvens.

- Jag drivs av att se förbättring i medarbetarnas arbetsmiljö, säger Maria Thom. För mig är det viktigt att alla medarbetare känner sig trygga på jobbet och kommer hem välbehållna till familj och vänner efter arbetsdagens slut.

Proton Finishing AB
Armaturgatan
Box 1002
331 29 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564174539

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.032