23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny VD för Proton Engineering

Från och med den 1 april 2014 tillträder Fredrik Ottosson tjänsten som verkställande direktör för Proton Engineering i Skillingaryd.

Från och med den 1 april 2014 tillträder Fredrik Ottosson tjänsten som verkställande direktör för Proton Engineering i Skillingaryd. Fredrik Ottosson har under flera år arbetat inom Proton-koncernen i flera ledande befattningar. Han kommer närmast från affärsområdet Proton Finishing som ansvarig enhetschef för anläggningarna i Forsheda, Industripulver och Anderstorp.

Fredrik Ottosson efterträder Mats Sigfridsson som sedan september 2012 varit tillförordnad VD för Proton Engineering. Mats Sigfridsson lämnar nu uppdraget men kommer att arbeta kvar inom Proton fram till semestern.

- Jag har under närmare fem år arbetat tillsammans med Fredrik som varit en stark drivkraft till en positiv utveckling inom Proton Finishing. Jag har ett stort förtroende för Fredrik som ledare och är därför tacksam att han accepterat en ny utmaning i koncernen, menar Magnus Biesse, koncernchef för Proton Group.

- Det känns ytterst inspirerande med nya utmaningar inom koncernen, säger Fredrik Ottosson, tillträdande VD för Proton Engineering. Proton Engineering är i grunden ett gediget företag med stor potential. Vi har en tydlig målsättning inför framtiden och det känns bra att få vara en del i den förändringen.

Proton Group är en privatägd industrikoncern med företag i fem affärsområden. Proton Engineering som är en del av Protonkoncernen arbetar med kvalificerade helhetslösningar omkring rörbockning och svetsning, alltifrån prototyper och serieproduktion, till montering och olika former av leverans- och logistiklösningar. Kunderna återfinns framförallt inom fordons- och övrig verkstadsindustri.

Proton Finishing AB
Armaturgatan
Box 1002
331 29 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564174539

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047