23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

2014 fortsätter med en ny mångmiljonorder till Robotteknik Automation

| Medlemsnyhet | Företag Robotteknik Automation AB

Ordern innebär ett mångårigt samarbete för Robotteknik Automation AB i Vetlanda.

Vi har i dagarna tecknat en order som leder till ett mångårigt samarbete med en svensk kund för leverans av robotceller för maskinbearbetning av detaljer till Volvo.

Helhetsansvar
Kundens krav och önskemål har varit att hitta en leverantör som tar ett helhetsansvar för hela projektet vilket innebär att Robotteknik inte bara levererar robotcellerna utan även CNC-maskinerna med bearbetningsfixturer.

- Denna order har vi jobbat länge med i ett tätt samarbete med kunden och en av anledningarna att vi nu fått detta förtroende från kunden är att vi kunnat ställa upp med ett team med väldigt hög kompetens från Robottekniks sida gällande teknik och konstruktion både för själva robotcellerna och cellernas uppbyggnad men även kunnat vara ett bollplank för vår kund rörande en del andra tekniska frågor som gällt helheten i projektet säger Göran Svanberg som är säljansvarig mot denna kund.

Fullt utbyggd så kommer enheten att innehålla åtta Hyundai robotar och sex CNC-maskiner. De första cellerna skall vara installerade under 2014 och antalet kommer efterhand att utökas i takt med att volymerna ökar.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Robotteknik Automation AB

Dikesvägen 6
574 35 VETLANDA
Sverige
Robotteknik Automation AB

Tipsa en kollega

0.063