23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Fructus Data AB på M.A.X mässan - monter A16:41

Effektiv CNC programmering

Vi presenterar följande på MAX mässan i Älvsjö den 18-21 mars 2014:

GibbsCAM® 2014
Den senaste utgåvan av GibbsCAM, marknadens mest produktiva CAM program.
GibbsCAM 2014 omfattar ett flertal intressanta funktioner för snabb och flexibel CNC programmering. Bland annat certifiering för Windows 8, ny CAD länk för SpaceClaim, feature recognition för Inventorfiler samt utökad funktionalitet inom 5axlig bearbetning. De nya ”Multiblade” och ”Portmilling” modulerna för turbindetaljer och rördetaljer/kanaler demonstreras både i vår monter och även live i CNC maskin hos våra maskinpartners.

ToolManager® 2014 – TDM system
Vår egenutvecklade verktygs- och fixturdatabas ToolManager har vidareutvecklats och finns nu i såväl fristående version, och som integrerad version för GibbsCAM användare. Skapa ordning och reda bland verktyg och fixturer med ToolManager, verkstadens ordningsman!

Radius® Fixtursystem
Vi visar upp flexibel och CADCAM anpassad fixturering från Svenska Radius.
Radius erbjuder ett helt nytt sätt att lösa uppspänning på, genom att arbeta i både hårda och mjuka backar. Produkten använder sig av så kallad Symrax Teknologi som innebär att backarna kan roteras 180 grader och vid återmontering av backar uppnås hög repeterbarhet på +/- 0.02mm. Systemet är särskilt lämpat för de som programmerar i ett CAM program.

RopeCAM® för programmering av specialgängor
RopeCAM är en billig och lättanvänd lösning för programmering av rundgängor, buttress- och trapetsgängor. Med RopeCAM kan du använda vanliga svarv- och stickstål, i motsats till vanlig gängning med normala gängskär.

Eureka® Robotfräsning & Maskinsimulering
Nu kan du använda ett vanligt CAM system även för programmering av industrirobotar, med Eureka’s lättanvända ”RobotMilling” lösning. Används med fördel för exvis gradning, loss-skärning, formfräsning i 3D och 5axlig bearbetning.
För den som önskar verifiera sina NC-program (G-kods-simulering) erbjuder Eureka en avancerad ”MachineSimulator” lösning. Den är kapabel att tolka all tänkbar G-kod från alla ledande styrsystem såsom, Okuma, Traub, Siemens, Heidenhain, Fanuc mfl.

AB Fructus Data
Storsätragränd 5a
127 39 Skärholmen
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE556011612001

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047