23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Julhälsning från oss på Ionbond Sweden AB

| Medlemsnyhet | Företag Ionbond Sweden AB

Vi vill tacka er alla för ett gott samarbete under 2013 och samtidigt önska dig, din familj och dina medarbetare en riktigt God Jul och ett framgångsrikt Gott Nytt år.

För Ionbond Sweden blev 2013 ett bra år. Trots rådande konjunkturklimat, med sjunkande produktion inom tillverkningsindustrin, har vi lyckats bibehålla vår omsättning och till och med ökat den något. Några viktiga kundprojekt blev fördröjda under året men som plåster på såren så lever projekten och vi räknar med ett positivt bidrag från dessa under 2014.

Året började med att vi (koncernen) fick nya ägare. Den japanska industrikoncernen IHI förvärvade Ionbond AG ifrån den tidigare ägarkonstellationen. IHI är baserade i Tokyo, Japan samt noterade på börsen i Tokyo. Koncernen är uppdelad i en rad olika industriområden med tung industri som huvudsaklig inriktning. Försäljningen under 2012 var 11,4 miljarder Euro och globalt har man ca 26 000 anställda. Under 2013 firade IHI sitt 160-årsjubileum!

Vi har under 2013 arbetat hårt med att fokus på målet att bibehålla och öka vår tillväxt samt att vara din självklara partner för ytbeläggning av verktyg och komponenter.

Från oss alla till er alla - En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Medlemsnyhet

Företag
Ionbond Sweden AB

Svedengatan 2F
Box 1161, 581 11 Linköping
582 73 LINKÖPING
Sverige
Ionbond Sweden AB

Tipsa en kollega

0.079