23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ArcelorMittal BE Group SSC storsatsar

| Medlemsnyhet | Företag ArcelorMittal BE Group SSC AB

Företaget utökar service, investerar i klipplinje samt breddar produktprogrammet.

ArcelorMittal BE Group SSC i Karlstad fortsätter sina satsningar och under hösten genomför bolaget flera investeringar.

- Vi har genom våra kundenkäter fått väldigt bra omdömen för vår service, leveranssäkerhet och flexibilitet. Samtidigt har vi fått förslag på förbättringspunkter och nya behov hos kunderna. Vi genomför därför dessa investeringar för att möta kundernas ökade krav på snabb tillgänglighet och nya, bättre produkter, säger Richard Ralsgård, VD och marknadschef på ArcelorMittal BE Group SSC.

Utökad lagerservice
För att kunna erbjuda en allt högre servicenivå tas en utökad lageryta i bruk under oktober. Ytan kommer huvudsakligen att användas till att lagra klippta standardformat för kunder som har behov av extra snabba leveranser.

Investering i klipplinje
Inom kort kommer ArcelorMittal BE Group SSC även att ha utrustning på plats för att kunna erbjuda skyddsplastbeläggning av klippt plåt, en service till kunder som vill ha ett utökat skydd för produkter med känsliga ytor. De första leveranserna sker under början av oktober.

Breddning av produktprogram
ArcelorMittal BE Group SSC breddar dimensionsprogrammet med MAGNELIS®, som är ett material med betydligt bättre korrosionsmotstånd än vanliga metallbelagda produkter. Materialet kan i många fall även ersätta eftergalvaniserade detaljer.

Erbjuder AMSTRONG®
AMSTRONG® 355MC är ett varmvalsat, betat material med förbättrade ytor, jämnare egenskaper och snävare tjocklekstoleranser jämfört med vanliga standardstål. ArcelorMittal BE Group SSC kan nu erbjuda de flesta förekommande dimensioner upp till 15 mm tjocklek.

Plåten är optimerad för laserskärning, kallformning, svetsning och varmgalvanisering och motsvarar marknadens högt ställda krav på jämn och hög kvalité.

- Kundernas behov av perfekta ytor på bland annat lackat material tillgodoses genom skyddsplastbeläggning. MAGNELIS® är en mycket spännande produkt som har fått stort gensvar från de kunder som behöver ett betydligt bättre material än vanlig galvplåt men till ett lågt pris. AMSTRONG® är ett varmvalsat material med snävare och jämnare egenskaper än vanliga standardstål, avslutar Richard Ralsgård.

På Elmia Subcontractor finns ArcelorMittal BE Group SSC i monter A06:20


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ArcelorMittal BE Group SSC AB

Blekegatan 7
652 21 KARLSTAD
Sverige
ArcelorMittal BE Group SSC AB

Tipsa en kollega

0.064