23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tre nya ordrar till Robotteknik Automation

| Medlemsnyhet | Företag Robotteknik Automation AB

Robotteknik Automation i Vetlanda har fått in flera nya beställningar gällande robotceller för hantering och svetsning.

Den positiva trenden för Robotteknik Automation AB fortsätter och nu har företaget tagit hem ytterligare tre ordrar. Ett av uppdragen är en mångmiljonorder och omfattar en nyckelfärdig cell med ett antal Hyundai robotar.

- Det är väldigt roligt att vi har fått dessa order. Då vi haft en otroligt bra orderingång hela 2013 så är det mer än positivt att det verkar som trenden ser ut att fortsätta när det gäller orderingången. Tittar vi framåt så kan vi inte annat än vara positiva då vi har ett antal offerter ute som ligger för beslut i närtid och som vi hoppas mycket på, säger Robottekniks VD Jussi Lehikoinen, i ett pressmeddelande.

Den andra ordern gäller en komplettering av en tidigare anläggning, där Robotteknik Automation presenterat en lösning för att vidareutveckla anläggningen och ytterligare säkerställa kvaliteten av slutprodukten samt minska den manuella hanteringen så mycket som möjligt.

Den tredje ordern omfattar en komplett robotcell för betjäning av fleroperationsmaskin.

Robotteknik Automation ansvarar för hela processen vad gäller konstruktion, tillverkning, installation, drifttagning, utbildning samt CE-märkning för de tre beställningarna.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Robotteknik Automation AB

Dikesvägen 6
574 35 VETLANDA
Sverige
Robotteknik Automation AB

Tipsa en kollega

0.054