23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

En komplett ytbehandlingsleverantör

Vi på Proton Finishing strävar efter att bli en så komplett leverantör som möjligt. Därför har vi utökat möjligheten för våra kunder att få gods levererat direkt till slutkund.

När kunden levererar gods till oss kan vi förutom lackering erbjuda ett flertal olika tilläggstjänster som montering, lagerhållning och direktleverans till slutkund.

- Just nu är monteringsavdelningen på vår anläggning Industripulver i full drift, berättar Fredrik Ottoson, som är enhetschef för bland annat anläggningen Industripulver i Anderstorp. Vi har idag en separat monteringshall med ett flertal olika tilläggstjänster till kunden.

Inom Industripulver utför vi idag exemelvis automatiserad gängrensning på artiklar för Volvo. Vi lackerar detaljerna, gängrensar för att sedan leverera direkt in till Volvo efter EDI-avrop.

Kunden sparar tid
Besparingarna för kunden handlar framförallt om kraftig reducering av ledtid. I och med direktleveranserna försvinner ledet med returtransport. Men även behov av lagerytor hos kunden minskar då lagerhållningen (1-2 veckor) hanteras av oss. Kundens hantering av godsmängd minskar och både administrativ hantering och logistikpersonal kan reduceras.

- Under de senaste två åren har andelen direktleveranser ökat trefalt, berättar Fredrik Ottosson. Vi är idag närmare 10-15 personer per skift som arbetar inom vår montering och på lagret har vi utökat från två till fem personer för att kunna svara upp mot kundens behov.

Proton Finishing AB
Armaturgatan
Box 1002
331 29 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564174539

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031