23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Robotteknik Automation AB ställer ut på Automationsmässan i Malmö 17-18 april.

| Medlemsnyhet | Företag Robotteknik Automation AB

Robotteknik Automation AB i Vetlanda

Robotteknik Automation AB har sedan årsskiftet agenturen för Japanska Denso robotar i Sverige. Som ett led i marknadsföringen av detta så kommer vi att delta på Automationsmässan i Malmö 17-18 april.

Denso Robotar har ett unikt och spännande robotprogram där snabbhet och noggrannhet gör att man nu kan utnyttja robotar i automationslösningar där man tidigare varit begränsade då förloppen varit för snabba. Hela Densos unika robotprogram finns också för olika typer av miljöer från vanlig industristandard IP40 upp till renrumsklassning ISO 5 och 3 samt för sterila miljöer inom t.ex. läkemedels och livsmedelsindustrin vilket gör att vi nu har robotar i vårt program för alla typer av industri och bransch. Det finns idag över 60 000 Denso robotar installerade i världen och nu har turen kommit till Sverige och vi kommer att ställa ut både 4 och 6 axliga robotar i vår monter.


AUTOMATION ingår i Nordens största industriella mötesplats med sammanlagt fem mässor under ett tak: AUTOMATION, PACK & EMBALLAGE, LOGISTIK, UNDERHÅLLSTEKNIK och LIVSMEDELSPRODUKTION. Kombinationen skapar en unik plattform där du garanterat hittar nya lösningar för att effektivisera och förbättra hela din produktionskedja

För mer information välkommen att besöka vår hemsida www.robotteknik.nu

Vi hälsar såväl gamla som nya kunder välkomna till vår monter G:06


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Robotteknik Automation AB

Dikesvägen 6
574 35 VETLANDA
Sverige
Robotteknik Automation AB

Tipsa en kollega

0.078