23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Satellite XT: Flexibility and Precision

| Medlemsnyhet | Företag Emmegi Scandinavia AB

Ny Satellite XT Nu är den här till slut! EMMEGI SATELLITE är ett automatiskt profilbearbetningscentrum med ett fräshuvud rörligt i 5 axlar. För bearbetning av Aluminium- Lättmetall och Stålprofiler.

En kompromisslös maskin – det finns tre längder: 7.800, 10.500 och 15.500 mm. För varje längd går det att välja mellan ”statisk pendelkörning”, med klampförflyttning via bearbetningsenheten, och ”dynamisk pendelkörning”, med klampförflyttning via separat drivenhet.
Hastigheten på axpositioneringen är högst i sin klass, tillsammans med den vätskekylda spindeleffekten på 15 kW i kontinuerlig drift (S1).
Alla versioner är utrustade med en verktygsväxlare med 16 platser för verktyg med längder upp till 300 mm och en klinga med diameter på 500 mm.
Det är möjligt att utöka effekten av magasinet med en option som innehåller en verktygs- bytesarm, som möjliggör en verktygsväxling med nästan ingen bytestid och med en utökning av upp till 32 verktygsplatser.
Arbetsområden är stora (upp till 450 x 400 mm) och klingan kan kapa profiltvärsnitt upp till 360x29 0mm. Tack vare dessa förutsättningar kan Satellite XT tackla de tyngre och mer komplexa bearbetningar som idag krävs av industrin.
Varje modell kan kundanpassa med ett stort urval av tillbehör och optioner beroende på de specifika behov och krav som ställs av kunderna. Bland dessa är t.ex. centrala 0-stopp, som är nödvändiga för en bra och effektiv pendelkörning, den parallella, dubbla klampfunktionen, som fördubbla antalet profiler som kan köras i en uppspänning, kap- och delningsfunktionen med kortdetaljstillverkning som börjar med hela stången och genomför en serie av bearbetningar och kapningar för att få fram färdiga produkter direkt ur långlängder.
Det finns en mängd ytterligare optioner, så som den senaste generationen av mjukvaror utvecklade av Emmegi.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Emmegi Scandinavia AB

Mattläggargatan 3
Box 123
575 21 Eksjö
Sverige
Emmegi Scandinavia AB

Tipsa en kollega

0.062