23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nyanställning

Dacapo förstärker sin position i Sverige

Sedan början av Dacapo, Sverige 2003 har vi fokuserat på att bidra till svensk industri är konkurrenskraftig. Vårt fokus på kostnader, logistik och kvalitet i kombination med branschens bästa kollegor har gett oss en unik möjlighet att fortsätta denna tillväxt. Därför har vi rekryterat 3 nya kollegor:

External Account Manager, David Holmqvist
David är 35 år och bor i Göteborg. Han tar över distriktet Västra Götaland från Johan Fahlström som i framtiden med Ann-Christine Magnusson ska ansvara för utvalda Key-account kunder. David har en bakgrund inom BtB och har de senaste 7 åren jobbat som Key Account Manager inom professionell belysning på Fagerhult och GE Ljus Ling. Han utbildade sig vid Göteborgs universitet som Pol.mag och är också en passionerad surfare och fotograf.

Intern Account Manager, Andreas Jeppsson
Andreas är 28 år gammal och kommer från K-Rauta, där han har varit ansvarig SAP och försäljning av produkter till kunder i BtB och BtC. Andreas har en examen från Media och Kommunikationsvetenskapliga universitetet i Växjö. Andreas kommer att bli en spännande förmåga på vårt kontor i Malmö.

External Account Manager, Michal Berg
Michal kräver for stora delar av rostfritt stål industrin ingen ytterliggare introduktion. Efter några år på Thyssen Materials har vi nöjet att välkomna Michal tillbaka till Dacapo. Michal kommer att fokusera på utvalda kunder och kommer att arbeta i nära samarbete med de övriga Teamen i Malmö.

Dacapo Stainless AB
Hanögatan 11
211 24 MALMÖ
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5566760301

Tipsa en kollega

0.047