23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Guld och silver för Inlines illustrationer

Inline Magazines illustrationer vann guld och silver i världens största tävling för kundtidningar, Folio – Eddie and Ozzie Awards.

I år deltog sammanlagt över 2000 tidningar varav 400 kom på shortlistan. De bästa prisades i New York förra veckan den 14 november.

Ruukkis Inline (3/2011) ”Människornas stad” vann sin kategori för bästa illustrationer inom B2B med upplaga under 100 000 ex. Illustrationen är gjord av Rami Niemi som till vardags bor i Blekinge. Han stod också bakom illustrationen som fick silver: Inlines tematidning om Ryssland (2/2011). Ansvarig för produktionen av bilder är AD Jesper Vuori från Dialogi Oy som producerar Inline.

-I och med Inline förmedlar en helhetsbild av Ruukki krävs det en balans och dialog mellan bild och text så att även de mest komplicerade budskapen öppnas upp för alla utan att tappa faktadjupet och den journalistiska skärpan. För detta syfte är illustrationer ett utmärkt verktyg,. Samtidigt är bildproduktionen en fantastisk gemensam process, säger Johanna Parikka Altenstedt, Inlines chefsredaktör från Ruukki.

Läs Inline Magazine 3/2011 här som digital tidning.

Inline kommer ut tre gånger om året i fem språk. Årets tredje Inline är på väg ut från tryckeriet till läsare. Från och med nästa år blir Inline en online-tidning med en ny tablettversion.

För mer information:
Johanna Parikka Altenstedt, 0709-833532 eller johanna.parikka-altenstedt@ruukki.com.

Ruukkis kunder väljer energieffektiva stållösningar för bättre boende, arbete och mobilitet. Ruukki är verksamt i ett trettiotal länder och har ca 11 800 anställda. 2011 var nettoomsättningen 2,8 miljarder euro. Bolagets aktie är noterad på NASDAQ OMX Helsingfors (Rautaruukki Abp: RTRKS).

SSAB AB
BOX 70
101 21 Stockholm
Borlänge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560163429

Tipsa en kollega

0.047