23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Tätningslister och kantskydd

Industrilås breddar sitt sortiment av gummilister.

Från att tidigare ha levererat de vanligaste tätningslisterna hjälper vi dig nu med allt från lagervaror som kantskydd och tätningslister med dubbelbubbla- till specialkonstruerade, kundanpassade lister för ovanliga användningsområden.

Då flera av våra kunder kommer från tung fordonsindustri kan vi hjälpa dig med såväl grepphandtag, defeaterhandtag, låsstänger, reglar, tätningsprofiler, kantskydd och annat för att stänga och täta dörrar, fönster och luckor.

Vi har även ett mycket stort sortiment av tätningslister med olika specialbehandling, som t.ex. flockning, glidlackering eller med skydd för brand. Tätningslisterna kan också göras elektriskt ledande för undvikande av uppbyggnad av statisk elektricitet.

En av våra senaste speciallösningar innebar konstruktion av en list för nödutrymning av personal genom en fordonsruta. Rutan kan enkelt tas bort genom att man drar i en nödvajer.

Klicka här för vår webkatalog som i kapitel 4 visar våra tätningsprodukter - eller eposta Niklas Rostedt här - eller ring honom på 070-555 11 49 för tips på hur vi kan hjälpa dig med din applikation.

Våra kunder uppskattar också att vi numera också kan leverera listerna i kundanpassade längder med vår automatiska list-kap. Detta förenklar arbetet med montering av listerna på plats i applikationen.


Industrilås i Nässjö AB
Box 214
571 23 Nässjö
Nässjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561397372

Tipsa en kollega

0.031