23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kortsiktig osäkerhet – långsiktig styrka

| Medlemsnyhet | Företag Växjöfabriken Produktions AB

”–Vi möter hösten med en omvärld som är turbulent. Växjöfabriken har dock stärkt sina positioner och har knutit nya kontrakt. Expansion är vår medicin framgent.”

Vad som händer i världen, marknadens förtroende, styr företagens vardag. Tänk att våra resultat så att säga avgörs av hur positivt marknaden tänker! Vi noterar ett ökande intresse från marknaden för våra tjänster. Det är vi mycket tacksamma för och tolkar det som att vi dels har hittat en bra mix av tjänster och kompetens (att vi har ett bra erbjudande
till dig som kund kort sagt) och dels att våra satsningar i nya maskiner gör oss mer effektiva.

POSITIVT TÄNKANDE
Att positivt tänkande ger effekt gäller nog det mesta. Vi ser hur kontinuerligt förbättringsarbete genom exempelvis störningsrapportering, till slut blir en god vana. Man lär sig tänka att varje problem blir ett frö till förbättring.

Effektivisering genom automation har fört med sig mycket. Visserligen betyder det att det krävs "färre för att göra jobbet". Men det betyder också att jobben har blivit mer kvalificerade. Att vi verkligen får nytta av kombinationen bra maskiner och yrkesskickliga medarbetare. Dessutom ger vår ökade effektivitet våra kunder en bättre prisbild.

JOBBEN ÅTERVÄNDER
Riktigt bra kvalitet och korta serier har blivit mer prisvärda. Kanske en konkurrensfördel här i Sverige mer än för företag i Kina. Det beror på hur man tänker. Men vi är glada när jobben kommer tillbaka.

EXPANSIV HÖST
Vi står alltså rustade inför en spännande, expansiv höst. Både personellt, maskinellt, med proaktivt tankesätt och med noga utarbetade, effektiva arbetsmetoder. Framförallt är vi positiva. Vi tror att med allt detta i portföljen, kan vi tillsammans med dig som kund hitta lönsamma produktionslösningar som är svårmatchade.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Växjöfabriken Produktions AB

Hermelinvägen 3
352 45 Växjö
Sverige
Växjöfabriken Produktions AB

Tipsa en kollega

0.062