23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Säker och trygg materialhantering med Fezer!

Med hjälp av de tjänster och produkter, b.la Fezer vakuumlyftok, som ABUS Sverige Gruppen erbjuder kan kunden säkerställa att kraven på arbetsmiljö, vinster och produktionskapacitet uppfylls.

Idag ställs det allt högre krav på en säker och trygg arbetsmiljö, med all rätt!
Samtidigt ska detta gå hand i hand med ökade vinstkrav och maximalt nyttjande av produktionsutrustningen.
Med hjälp av de tjänster och produkter, b.la Fezer vakuumlyftok, som ABUS Sverige Gruppen erbjuder kan kunden säkerställa att kraven på arbetsmiljö, vinster och produktionskapacitet uppfylls.

Vakuumlyftarna från tyska Fezer gör materialhantering säker, skonsam och snabb. VacuBoy-serien är särskilt lämpad för förflyttning av alla typer av täta, plana material och lämpar sig väl för materialförflyttning till t. ex CNC-maskiner, bearbetning och lagerhantering.

Samtliga modeller är utrustade med manuell slidventil och akustiskt larm som varnar om sugförmågan avtar till följd av kraftbortfall.

VacuBoy finns i flera modeller, med en mängd tillbehör och är den idealiska lyftlösningen för laster upp till 2 ton. Några av Fezers övriga modeller klarar lyft upp till 40 ton.

Vakuumlyftarna från Fezer fungerar utmärkt tillsammans med traverser och svängkranar från ABUS Kransystem och saluförs av CARLHAG AB och JJ Gruppen.

Under juni månad erbjuder ABUS Sverige Gruppen 10% rabatt på Fezer vakuumlyftok ur standardsortimententet - VacuBoy Mini, VacuBoy Vario eller VacuBoy Tube. Erbjudandet gäller till och med 2012-06-30.

Läs mer om produktsortimentet på CARLHAGs hemsida: www.carlhag.se

Carlhag AB
Strågatan 5
653 43 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565050803

Kontaktperson

JH
Johan Hammarström
VD och Marknad
+46 54555773 johan.hammarstrom@carlhag.se

Tipsa en kollega

0.046