23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Beckhoff Automation AB öppnar nytt regionalt kontor

Beckhoff Automation AB anställer ny Area Sales Manager för Jönköpingsregionen.

Den 1 mars tillträdde Niclas Gustafsson, 51 år, tjänsten som Area Sales Manager på Beckhoff Automation AB. Företaget förstärker därmed sin position på marknaden med ytterligare ett kontor i Sverige. ”Att vara nära våra kunder är en styrka för oss och navet kring Jönköping besitter stor potential inom automationsbranschen, så att öppna ett kontor i detta område kom som en självklarhet för oss”, säger Håkan Brandt, vd på Beckhoff Automation AB.

Niclas har stor branschvana inom automation, men även år inom elbranschen som produktchef. Närmast kommer han från Airtec Pneumatik där han har arbetat som teknisk säljare.

 

Om Beckhoff Automation

Beckhoff Automation levererar öppna automationsprodukter baserade på beprövad teknik som gör att kunder kan implementera dem i avancerade system snabbare och till en lägre totalkostnad än traditionella PLC och MotionControl-system.

Produkterna kan användas separat eller tillsammans i ”sömlösa” system för alla typer av applikationer. Beckhoffs ”New Automation Technology”-filosofin står för universella och öppna styr- och automationslösningar. De används i hela världen, i en rad olika applikation från CNC-maskiner till intelligent fastighetsautomation. Beckhoff kan idag ge sina kunder ett fullt utbud av produkter inom både hårdvaru- eller mjukvarubaserade styrsystem. 

Beckhoff har ett tätt försäljningsnätverk av dotterbolag och distributörer över hela världen. Det svenska dotterbolaget, Beckhoff Automation AB har sitt huvudkontor i Malmö.

Beckhoff Automation AB
Östra Hindbyvägen 70
213 74 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5566225107

Kontaktperson

Jessica Johansson
Marknadskoordinator
+46 406718157 jessica.johansson@beckhoff.se

Tipsa en kollega

0.047