23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

SPM visar högpresterande mätsystem på Värnamo Industriexpo

SPM Instrument kommer den 10-11 maj att delta på Värnamo Industriexpo tillsammans med DynaMate. Under mässan kommer vi att visa upp våra sofistikerade mätsystem, bland annat för mätning av maskinkondition på verktygsmaskiner.

En av de tekniska lösningar som visas upp på mässan gör det möjligt att övervaka spindlarna på verktygsmaskiner med hjälp av patenterad HD-teknologi. Genom att utföra mätningar när spindlarna är i drift kan tidiga varningssignaler upptäckas på faktorer som kan orsaka kvalitets- och tillförlitlighetsproblem. Andra teknologier som mäter vibration och acceleration lyckas inte alltid upptäcka dessa problem, medan HD-teknologi ger optimala möjligheter att detektera även små avvikelser. Informationen ger en bra grund för att fatta välgrundade beslut om förebyggande underhåll av verktygsmaskiner.

SPM Instrument, världsledande inom tillståndskontroll, har levererat högpresterande lösningar till industrier över hela världen i femtio år. Vi fokuserar på att utveckla avancerade produkter för driftsäkerhet och underhåll i världsklass och erbjuder en omfattande produktlinje, inklusive givare, transmittrar, kablage, onlinesystem, handinstrument och analysmjukvara.

DynaMate har stor erfarenhet av CNC, verktygsmaskiner och industriautomation och bistår bland annat med maskinservice och underhåll, automation, PLC-programmering, elkonstruktion, robotik, industriell mätteknik och geometrisäkring samt spindelrenovering.

Tillsammans kommer SPM Instrument och DynaMate att visa upp en imponerande kombination av expertis och teknologi på Värnamo Industriexpo som kan hjälpa företag att förbättra sin produktivitet och tillförlitlighet genom att använda avancerade mätsystem och förebyggande underhållsteknik.

Välkommen att besöka oss på mässan!

SPM Instrument AB
Box 504
645 25 STRÄNGNÄS
Besöksadress: Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Strängnäs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561324228

Kontaktperson

Tomas Årman
Försäljningschef Sverige
+46 15222500 tomas.arman@spminstrument.se

Tipsa en kollega

0.078