23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hexagons förvärv förbättrar tekniken för digitala tvillingar

Genom förvärvet av LocLab, en ledande aktör inom skapande av digitala tvillingar i 3D, ökar Hexagon hastigheten, skalbarheten och automatiseringen vid skapandet av digitala tvillingar.

"Vi fortsätter att främja den digitala tvillingens användbarhet och potential. Vi kallar det den smarta digitala verkligheten", säger Hexagons VD och koncernchef Ola Rollén. "Som alla digitala tvillingar ger den ett intuitivt 3D-nav för datahantering och information. Men den har egenskaper som inte alltid förknippas med digitala tvillingar: den är datainriktad, hålls uppdaterad i realtid och är arbetsflödesdriven, vilket gör den sömlöst tillgänglig.     
  
"Integrationen av LocLabs digitala 3D-innehåll med HxDR, vår molnbaserade lagrings-, visualiserings- och samarbetsplattform, kommer att driva HxDR:s expansion som ledande plattform för digital verklighet inom transport, byggnation, stadsplanering och många andra branscher", fortsätter Rollén. "Sammantaget kompletterar LocLabs kapacitet på ett fint sätt vår ledande portfölj av verklighetsfångst och programvara samtidigt som LocLab erbjuds globala skalbarhetsmöjligheter genom vårt expansiva försäljnings- och partnernätverk."   
  
LocLab har sitt huvudkontor i Tyskland och betjänar några av världens största transport-, bygg- och designkonsultföretag. LocLab kommer att fungera som en del av Hexagons Geosystems-division. Slutförandet av transaktionen är beroende av sedvanliga myndighetsgodkännanden och förväntas inte ha någon betydande inverkan på Hexagons resultat.  
  
Läs mer om Hexagons digitala lösningar på vår webbplats och upptäck hur du kan utnyttja inbyggd automatisering för att göra ditt arbete enklare. 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.086