23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Träffa Industrilås under ISH i Frankfurt!

Mellan 13–17 mars öppnar ISH – världens ledande mässa för ventilation och vatten upp dörrarna i Frankfurt, Tyskland. Letar du efter ledande låslösningar inom branschen? Välkommen att träffa oss i hall 8.0 – monter F68!

Håller tätt i alla lägen
Den viktigaste egenskapen för en låslösning till ventilationsaggregat är generellt att den kan hålla skåpet ordentligt tätt. Lås, gångjärn, profiler och urtag måste vara utformade så att hela dörren blir helt tät. En annan viktig aspekt när det gäller att ha en ordentligt tätad enhet är om lufttrycket på insidan är positivt (övertryck) eller negativt (undertryck). Anledningen till det är att ett negativt lufttryck drar dörren inåt medan ett positivt lufttryck trycker den utåt. Detta påverkar lås och tätningsprofiler på väldigt olika sätt.

Ledande på ventilationsmarknaden
Industrilas Klima-flex™ är det mest omfattande låssystemet för värme, ventilation och luftkonditionering. Tillsammans med vårt sortiment av tätningsprofiler består produktfamiljen av alla delar som behövs för att få en säker låslösning för isolerade och trycksatta dörrar. Du kan enkelt kombinera olika delar för att utforma ett låssystem som passar din applikation och det utseende du vill ha på det. Våra lösningar är utvecklade för att kunna möta de behov och krav som branschen ställer, inklusive VDI 6022.

Produkter och lösningar i vår monter
I monter F68 (hall 8.0) kommer vi presentera Industrilas Klima-flex™-lösningar som vi är säkra på att du kommer gilla. Du kommer bland annat kunna titta, klämma och testa dessa produkter och lösningar:

· Klima-flex 2 - fullt utrustat låssystem med både yt- och genomgående monteringslösning
· Klima-flex gångjärn Gen2 - låsgångjärn som ger dig möjlighet att öppna dörren åt höger, vänster eller lyfta av dörren helt och hållet
· Klima-flex justerbara 2D-och 3D gångjärn - gångjärn som förenklar monteringen på isolerade dörrar
· Inspektionsfönster för ventilationsenheter – olika storlekar och former  
· LED-lampa till våra kvadratiska inspektionsfönster
· Övriga tillbehör så som gångjärn, tätningslister och intelliclamps: den perfekta lösningen för att förbinda flera ventilationsenheter eller byggelement

 

Varmt välkommen till Industrilås och ISH!

Industrilås i Nässjö AB
Box 214
571 23 Nässjö
Nässjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561397372

Tipsa en kollega

0.031