23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AP&T erbjuder fabriksrenoverade pressar

Nu utökar AP&T sitt kunderbjudande med fabriksrenoverade pressar. Det är äldre maskiner som totalrenoverats och uppgraderats vid AP&T:s anläggning i Tranemo, Sverige för att möta dagens krav på prestanda och säkerhet.

– Att välja en fabriksrenoverad press från oss är både kostnadseffektivt och hållbart, säger Andreas Silfversparre, Manager Rebuilds & Optimization på AP&T.

Vid renoveringen plockas pressen ner och gås igenom i detalj av AP&T:s tekniker. Slitdelar och föråldrade system och komponenter byts ut, innan pressen monteras ihop igen för provkörning och säkerhetskontroller. Samtliga utbytta delar omfattas av AP&T:s nygaranti.

– Alla maskiner levereras med dokumentation som visar att de uppfyller de säkerhetskrav och nationella standarder som gäller på respektive marknad. Att köpa en renoverad press av oss är tryggt på alla sätt.

Fabriksrenoverade pressar är ett komplement till AP&T:s eftermarknadsaffär. Det vanliga är annars att ombyggnader och uppgraderingar av befintliga maskiner och produktionslinjer görs på plats ute hos kunderna.

– Ja, vi hjälper kontinuerligt kunder att öka tillgänglighet, produktionskapacitet och säkerhet genom att uppgradera och optimera befintlig utrustning. Fiat Chrysler Automobiles (Stellantis), Shiloh och Neuman Aluminium Raufoss är några av dem som utnyttjat möjligheten under senare tid, säger Andreas Silfversparre.

Läs mer om AP&T Aftermarket Services

Case studies

 

AP&T
Box 32
Rönnåsgatan 3A
523 21 Ulricehamn
Ulricehamns kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562884667

Kontaktperson

HS
Helén Sallander
Senior Advisor/Marketing and Sales
+46 10 471 3858 helen.sallander@aptgroup.com

Tipsa en kollega

0.048