23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Robotteknik Automation AB i Vetlanda stärker säljorganisationen.

| Medlemsnyhet | Företag Robotteknik Automation AB

För att kunna möta marknadens ökade efterfrågan på våra tjänster och produkter så har vi anställt Göran Svanberg som försäljningsingenjör.

Göran har mer än 25 år jobbat som säljare inom Industriautomation och materialhantering och har de senaste 11 åren varit anställt på Yaskawa Nordic AB (Motoman) där han jobbat med robotautomation.

Göran säger så här att börja hos Robotteknik Automation AB:
-Robotteknik Automation AB är ett företag som genom åren byggt upp ett väldigt bra rykte om sig som samarbetspartner och leverantör har en fantastiskt spännande framtid framför sig och det är en härlig utmaning att få vara med och hjälpa till på denna resa.

-Då vi är generalagent för Hyundai Robotar i Sverige så har vi även ett starkt och spännande produktsortiment att jobba med vilket gör saken än mer utmanande för mig, säger Göran och tillägger att vi även har ett bra samarbete med Yaskawa Nordig AB och i och med det så kan vi även erbjuda lösningar med deras produkter.

Mer information om Robotteknik Automation AB och kontaktuppgifter kan man hitta om man besöker vår hemsida www.roboteknik.nu

Vi kommer också att finnas med på mässan ”Elmia Automation” i Jönköping 8-11 maj 2012.

Alla är välkomna att besöka vår monter D02:98


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Robotteknik Automation AB

Dikesvägen 6
574 35 VETLANDA
Sverige
Robotteknik Automation AB

Tipsa en kollega

0.094