23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nytt samarbete mellan Hexagon och Scada Systems

Hexagon samarbetar med Scada Systems för att erbjuda Elecdes Design Suite för den industriella elmarknaden.

Hexagon kan nu direkt sälja Elecdes Design Suite (EDS) för att komplettera sitt omfattande utbud av programvara för industriell design och teknik. EDS, som utvecklats av Scada Systems, är en intelligent mjukvarulösning för el- och instrumentering i 2D och 3D.  
  
De ökande behoven i vind- och solkraftsprojekt kräver en industriell ledningslösning plus ett instrumenthanteringssystem. Genom partnerskapet med Scada Systems kan Hexagons CADWorx® Plant Professional-lösning tillgodose de kompletta konstruktionsbehoven i industriella projekt - rörledningar, konstruktioner och nu även el och instrumentering.  
  
"Hexagons partnerskap med Scada Systems förstärker vårt uppdrag att leverera en komplett lösning för konstruktion och ingenjörsarbete för projekt med behov av el och instrumentering", säger Mark White, Senior Vice President, Portfolio Strategy & Enablement. "Kombinationen av EDS och Hexagons konstruktionsportfölj gör att vi kan erbjuda den större kapaciteten till ett bredare utbud av marknader, särskilt inom förnybara industrier som vindkraft, solenergi och vätgas."  
  
Elecdes ändamålsanpassade konstruktion för el- och instrumenteringskonstruktion, tillsammans med Hexagons konstruktionslösningar, ger större automatisering för att öka effektiviteten, minska redundansen och förbättra noggrannheten i leveranserna.  
  
Läs mer om Hexagons lösningar och hur de kan hjälpa dig att utnyttja dina mest kritiska KPI:er här

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031