23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Övergång från visuell kärldesign till PV Elite

Upptäck förbättringarna av övergången från VVD till PV Elite och lär dig fördelarna med att implementera PV Elite från vår kund HERING AG Case Study

  • Övergång från visuell kärldesign till PV Elite®   

Vi bjuder in dig att titta på detta webbseminarium som förklarar och visar hur och varför PV Elite är en idealisk ersättning för VVD.    
  
Med fokus på de europeiska och brittiska standarderna EN 13445 och PD5500 tar vi en djupgående titt på hur du snabbt och enkelt kan omforma en modell som tidigare skapats i Visual Vessel Design (VVD) i PV Elite®. 

 

  • Hur Hexagons PV Elite® hjälpte Hering AG att förbättra projektens effektivitet och produktivitet?  

I vår senaste fallstudie  beskrivs hur PV Elite® hjälpte Hering AG att överträffa sina utmaningar och utnyttja några av sina mest kritiska KPI:er.   
   
Hering AG är marknadsledande inom specialanpassade värmeväxlare och utformar och tillverkar skal- och rörvärmeväxlare som sätter standarder för kvalitet, utformning och funktion.    
  
De valde PV Elite® på grund av dess rykte om noggrannhet och snabbhet, samt Hexagons engagemang för kundservice och kundtillfredsställelse. Samarbetet gav resultat: Hering AG fick den hjälp och uppnådde de resultat de sökte!       
   
"PV Elite® har hjälpt oss att spara tid och pengar. Vi har minskat våra ingenjörs- och beräkningskostnader med 30 procent. Vi har också hållit vår kvalitetsnivå hög, eftersom PV Elite är ett utmärkt verktyg för att designa och validera våra produkter", säger Maximilian Stechhammer, chef för försäljning och marknadsföring på Hering AG. Han tillade vidare: "Vi är mycket nöjda med projektresultaten med hjälp av PV Elite. Det är lätt att använda och våra konstruktörer känner sig bekväma med att arbeta med det, eftersom det erbjuder flera kraftfulla funktioner men inte kräver alltför lång inlärningstid. Vi har kunnat göra beräkningarna snabbt och effektivt, och vi planerar att fortsätta använda det för våra framtida projekt."    
  
Att ta med sig,   
  
Projektet hade många utmaningar, men resultatet var en win-win: Hering AG uppnådde inte bara sitt mål att samla alla produktionsprocesser i ett enda system, utan också en ökad produktkvalitet. PV Elite® hjälpte dem att öka effektiviteten och hålla koll på deras produktionsschema.    
  
Du kan läsa hela fallstudien här (länk den) för att lära dig mer om vad Hering AG uppnådde med Hexagons lösningar.       

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031