23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ledig tjänst hos Solectro AB

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Företaget växer och söker därför fler kollegor till sitt team.

SOLECTRO AB SÖKER TEKNIKER MED SERVICE- OCH SÄLJÅDRA

Trivs du i kontakt med kunden och har du ett stort tekniskt intresse? Vill du jobba på ett företag med bra sammanhållning, stor delaktighet samt nöjda kunder och medarbetare? dig! Du erbjuds ett omväxlande arbete med bredd i dina uppgifter och en stor (teknisk) utveckling.

 Dina arbetsuppgifter

- Hantering av kundkontakt via telefon och webben men även kundbesök 
   förekommer
- Service- och supportärenden samt hjälp med att välja rätt produkt för ett
  visst projekt eller reservdel till en maskin
- Programmering av styrkort till motorer
- Delta på mässor och representera företaget med din expertis

Kravprofil

Förutom ett stort tekniskt intresse inom automation, mekanik och elektronik, hoppas vi att du kan lite programmering som du kan använda vid programmering av styrkort till motorer mm. Du har gått en tekniskt inriktad gymnasieutbildning eller liknande yrkesutbildning. Du har några års yrkeserfarenhet inom området automation, mekanik och elektronik och jobbet kräver mycket bra datorvana (gärna erfarenhet av Solid Works eller Fusion 360).   

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Kan du tyska är det meriterande. Du har B-körkort och är beredd att resa.

Dina personliga egenskaper

Som Solectros nya tekniker, ser vi gärna att du är en serviceminded och representativ person som kunderna litar på. Du tycker att det är kul att jobba med teknik och maskiner och visar ditt engagemang genom din kreativitet och idéer. Du gillar att jobba med många olika uppgifter, både högt och lågt, och är handlingskraftig med positiv attityd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse och placering i Lomma.

I denna rekrytering samarbetar Solectro med Standby Workteam. De rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel. 0709-605372.

Välkommen med din ansökan här

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Tipsa en kollega

0.079