23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Investerar miljoner

| Medlemsnyhet | Företag Hosta Industries A/S

Det är ingen hemlighet att vi på Hosta Industries ständigt arbetar med att utveckla oss själva. Det är därför vi har tittat in i branschen för att se vad vi som företag kan göra bättre samtidigt som vi är uthålliga och trogna våra kärnkompetenser.

Det är därför vi har investerat en miljon under de senaste 12 månaderna, så vi säkerställer att vi har kapacitet och kompetens att fortsätta vår positiva utveckling. Det innebär bland annat att vi har investerat i de senaste maskinerna på marknaden och arbetat fokuserat med att minimera genomströmningstiden. Samtidigt arbetar vi utifrån en strategi att förnya digitala och hållbara produktionsmetoder samt investera i ny teknik som kan bidra till att lyfta oss som företag och lösa de utmaningar som vi och våra kunder står inför.

Den danska marknaden är fortfarande vårt största och viktigaste marknadsområde. Med det sagt förväntar vi oss en stabil tillväxt på flera exportmarknader och fortsätter därför vårt internationella tillväxtäventyr. Dessutom fortsätter vi att leverera starka finansiella resultat trots den globala osäkerheten och dess påverkan på efterfrågan. Det är vi stolta över.

Hosta Industries stödjer kampen mot cancer
Den 3 och 4 september håller Stafet For Lifet sitt 24-timmarsevenemang i Dronninglunds naturparks vackra omgivningar. Syftet med stafetten är att fokusera på cancer, ge hopp och fira livet. Och även i år kommer Team Hosta med familjer och vänner att delta. Det är vårt sätt att hedra och hylla två av våra tidigare kollegor som tyvärr gick bort till följd av den fruktansvärda sjukdomen.

För oss är det viktigt att stödja ett välgörande ändamål som Stafett för livet, och vi ser det som ett bra tillfälle att minnas dem vi har förlorat och stötta dem som fortsätter att kämpa. Därför har vi såklart även köpt ljuspåsar, som ska användas till ljusceremonin lördagen den 3 september på kvällen. Påsarna hjälper till att symbolisera hopp och tro på att vi en dag ska bekämpa cancer.

På Hosta Industries betyder det mycket för oss att kunna stödja lokalsamhällets många välgörenhetsinitiativ. Därför stödjer vi även föreningen 24 Timer I Hjallerup som samlar in pengar till jullappen hem i Hobro.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Hosta Industries A/S

Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Danmark
Hosta Industries A/S

Tipsa en kollega

0.078