23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Amada på EuroBLECH 2022 Förhandsvisning

| Medlemsnyhet | Företag Amada Scandinavia AB

På EuroBLECHmässan, industribranschens flaggskepp som kommer att hållas 25 till 28 oktober 2022 i Hannover, kommer AMADA att presentera nya lösningar i hall 12. Monter D06/F06.

Fokus kommer att läggas på produkter och koncept som ökar produktiviteten och samtidigt ökar kostnads och resurseffektiviteten. Besökarna i AMADAS monter kommer att kunna uppleva de senaste fiberlaserlösningarna som syftar till högre produktivitet med minskad strömförbrukning vilket förbättrar skärkvaliteten och hastigheten.

De kommer också få se svetsceller vars förbättrade prestanda tillåter bearbetning av tjockare material.

Nyutvecklade energieffektiva teknologier för kantpressar möjliggör förbättrad tillverkningskvalitet och användarvänlighet.

Det nya Blank-to-Bend konceptet illustrerar hur stansnings och kombinationslösningar kan användas för att bilda en högautomatiserad cell med hjälp av lagersystem utrustade med robotiserade kantpressar.

AMADA My V-factory Industry 4.0 lösningar, IoT Remote Support och en ny linekontrolls lösning visar hur användaren kan tillverka mer intelligent – och öka sin produktivitet, tillförlitlighet och kostnadseffektivitet.

Här är en förhandstitt på några av våra maskiner som ni kommer att se live i produktion på mässan!

Toppmodern AMADA laserteknologi: För högre prestanda och lägre förbrukning vid laserskärning och svetsning. 

För att kunderna skall kunna upprätthålla sin lönsamhet på den allt mer konkurrensutsatta marknaden inom laserskärning, I och med ökande energikostnader, kommer AMADA att ställa ut helt nya fiberlaserskärmaskiner och en förbättrad svetscell på EuroBLECH 2022. Denna senaste generationen av AMADA lasersystem ger kunderna ökande prestanda med lägre driftskostnad. Oavsett om det är för att skära rör eller plåt, svetsa olika material, har hastigheten, noggrannheten och den övergripande kvaliteten ökat. Det nya kompakta automatiseringssystemet ASR 3015 PR kommer också att ställas ut, kopplat till en EML AJ-kombimaskin.

AMADA HRB  kantpress med automatisk bombering: AMADA erbjuder högre noggrannhet och flexibilitet för kantpressar i mellansegmentet.

AMADA erbjuder högre noggrannhet och flexibilitet för kantpressar i mellansegmentet

Med tusentals kantpressar av HF-typ installerade i hela Europa, tar  AMADA för första gången in automatisk bomberingsteknik och förbättrad flexibilitet  i sitt mellanklasssegment. Tidigare var detta endast tillgängligt på AMADA HG kantpressarna, den nya AMADA HRB modellen med automatisk bombering svarar direkt på kundernas önskemål.

AMADA RBR lösning: AMADA lanserar en helautomatisk eftermonterbar bockcell

Amada utvecklade RBR-lösningen som svaret på marknadens behov för att producera ett brett utbud av detaljstorlekar i mindre batcher. Utökade lasting/avlastningsmöjligheter och automatiskt byte av gripdon förbättrar den eftermonterbara lösningen.

AMADA Mjukvaror och service: För en smartare produktion

V-factory, IoT Remote Support och en ny linekontrollslösning är alla exempel på AMADA’s Industry 4.0 lösningar, som gör att alla användare kan producera mer effektivt – och öka sin produktivitet, tillförlitlighet och kostnadseffektivitet. AOM är plattformen som passar perfekt till ERP och AMADA mjukvara för att möjliggöra utbyte av produktionsdata.

AMADA Blank-to-Bend lösning: Komplett sortiment för att täcka alla bockningsbehov, en perfekt blandning av tillförlitlighet och flexibilitet 

Med sitt nya Blank-to-Bend koncept, länkar AMADA samman stans och kombinations system med robotiserade kantpressar via ett lagersystem – för att forma en högautomatiserad end-to-end lösning.

Medlemsnyhet

Företag
Amada Scandinavia AB

Borgens Gata 16-18
441 39 ALINGSÅS
Sverige
Amada Scandinavia AB

Tipsa en kollega

0.137