23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kompletta lösningar till ditt ventilationsaggregat

| Medlemsnyhet | Företag Industrilås i Nässjö AB

Interclima: den internationella mässan för inomhusklimat, värme, ventilation och luftkonditionering går av stapeln i Paris, 3–6 oktober! Industrilås kommer vara på plats och visa vårt kompletta låssystem för aggregat. Välkommen till monter 3-B082!

Ledande på ventilationsmarknaden
Ventilationsaggregat kräver mer tanke än man kan tro vid en första anblick. Faktorer så som väderförhållanden, inom- eller utomhusbruk, hur tekniken ska kommas åt och vilka säkerhetsaspekter som ska tas hänsyn till spelar roll när ett aggregat ska konstrueras. Men en gemensam faktor för alla aggregat är att lås, gångjärn och tätningsprofiler ska hålla skåpet tätt, under många år. Ett låssystem ska erbjuda mer än komfort, säkerhet och enkel montering.

Industrilås patenterade låssystem gör aggregattillverkarens konstruktion och montering av isolerade dörrar enklare, leder minimalt med värme från in- till utsida, tillåter montering av handtag på plats för att underlätta transport av stora aggregat, säkerställer varje öppning av trycksatta dörrar och garanterar luftkvaliteten i aggregatet genom att alla komponenter är testade och godkända mot gällande hygienkrav, det vill säga mikrobakteriell påväxt.

Ett intelligent gångjärn anpassat för isolerade dörrar bör erbjuda enkel injustering av dörrarna i höjd- och sidled. Men det kan även erbjuda justering av packningstryck och förbättrad funktion och livslängd av tätningslisten genom förflyttad rotationsaxel. Detta och många andra finesser finns inbyggda i Industrilås patenterade system för ventilationsaggregat.

Industrilas Klima-flex™ är det mest omfattande systemet bestående av lås, gångjärn, låsgångjärn och andra snillrika tillbehör för värme, ventilation och luftkonditionering. Tillsammans med vårt sortiment av tätningsprofiler speciellt anpassade för ventilationsbranschens krav består produktfamiljen av alla delar som behövs för att få en säker låslösning för isolerade och trycksatta dörrar. Du kan enkelt kombinera olika delar för att utforma ett låssystem som passar ditt aggregat och det utseende du vill ha på det. Våra lösningar uppfyller tillämpliga standarder och branschkrav.

Under Interclima kommer vi visa stora delar av Klima-flexfamiljen och dess bredd, funktionalitet och användarvänlighet:

  • Ett brett utbud av låssystem – Både genomgående och utvändigt monterade, anpassade för isolerade och trycksatta dörrar med inbyggd säkerhetsfunktion
  • Låsgångjärn – gör att du kan öppna dörren både åt höger, vänster eller hänga av dörren helt och hållet
  • Gångjärn – ett brett utbud av gångjärn speciellt tillverkade för ventilationsaggregat
  • Tillbehör – pricken över i:et som ger dig komplettlösningar som överträffar förväntningarna

 

Hoppas att vi ses på Interclima i Paris! Varmt välkommen till monter 3-B082.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Industrilås i Nässjö AB

Box 214
571 23 Nässjö
Sverige
Industrilås i Nässjö AB

Bilder och video

Klima-flex handleHVAC hingesKlima-flex handleTest port for HVAC

Tipsa en kollega

0.094