23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vibrationsresistenta lösningar för tågindustrin

| Medlemsnyhet | Företag Industrilås i Nässjö AB

20–23 september hittar du oss på den internationella mässan för transportteknik & tågindustri i Berlin: Innotrans. I monter 460 i hall 3.1 kommer du kunna se och testa våra vibrationsresistenta lösningar som är perfekt lämpade för en trevlig tågresa.

Lösningar som håller vad de lovar
När du kliver ombord ett tåg, en tunnelbana eller spårvagn tänker du nog inte på alla exteriöra och interiöra fack, paneler och annan utrustning som är säkrade med låslösningar likt våra. Men om dessa lösningar skulle börja krångla, skramla och därmed störa resan, skulle du nog fundera på vad det kan bero på.

Industrilås anpassade lösningar för just tåg är designade och tillverkade för att motstå alla tänkbara väderförhållande, korrosion, vibrationer och bränder. De gör resan trevligare och bekvämare för dig som passagerare och bidrar samtidigt till säkerheten ombord. Vi erbjuder låslösningar och gångjärn i olika material, alla anpassade för sitt specifika användningsområde. Vatten- och dammtäthet testas enligt erforderliga IP-klassningar och för att säkerställa att Industrilås produkter uppfyller högt ställda vibrationskrav testas de enligt DIN EN 61373-standarden. I händelse av brand ombord är det av yttersta vikt att begränsa branden och brandrökens spridning. Det påverkar val av komponenter för lås och gångjärn samt materialblandningen för tätningsprofiler som ska uppfylla DIN EN45545-2. Vissa kapslingar kräver komprimerande låslösningar för att garantera tätheten och samtidigt ska lås och gångjärn vara helt dolda eller erbjuda en så flack montering som möjligt. Detta för att minimera utstick från dörren och panelens utsida. I vår monter är du välkommen att testa och prata med våra experter om dessa lösningar för tågindustrin.

Vi hoppas att vi ses under Innotrans i Berlin. Välkommen till monter 460 i hall 3.1!

 

Design att lita på
Industrilås produkter tillverkas i vår fabrik i Nässjö, som är certifierad enligt internationella fordonsindustrins egen organisation, IATF. Med total kontroll över processen kan vi garantera att alla produkter lever upp till branschens standarder och krav. Vi försöker alltid tänka ett steg längre, för att leverera funktioner som överträffar det förväntade.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Industrilås i Nässjö AB

Box 214
571 23 Nässjö
Sverige
Industrilås i Nässjö AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.221