23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny på Ewellix – Ulrika Tumfart

| Medlemsnyhet | Företag Ewellix AB

Ulrika Tumfart har anställts som Account Manager inom Ewellix, region norr och kommer att bearbeta marknaden från Gävle och uppåt.

Ulrika har en gedigen bakgrund som försäljningsingenjör inom bolag såsom bland annat Metso Paper, ABB, Storel, Solar och Christian Berner.

”Det är viktigt för oss att vara nära kunden och den lokala marknaden och vi expanderar nu i hela Norden”, säger Fredrik Hesselberg, General Manager Nordics.

”Jag ser fram emot att arbeta med befintliga och nya kunder och bygga upp vår verksamhet i norra Sverige, säger Ulrika Tumfart, Account Manager, Ewellix region norr.

Utöver Ewellix strategiska sektorer – mobile machinery, assembly automation och medical satsar Ewellix Nordics ytterligare på områdena marine, metal forming, oil & gas och robotics. Här finns en stor marknad i Norden med behov av elektrifierade och energieffektiva lösningar för en hållbar framtid

Ulrika Tumfart är placerad i Sundsvall och nås via ulrika.tumfart@ewellix.com eller mobil 0702-64 68 10.

Ewellix är en global innovatör och tillverkare av elektromekaniska ställdon samt komponenter och subsystem för linjär lagring och drivning. Produkter och lösningar används bland annat inom automation av monterings-processer, medicinska applikationer och anläggningsmaskiner. Ewellix var tidigare en del av SKF Group och består idag av 16 försäljningsenheter och sex fabriker. Ewellix Group omsätter cirka 250 miljoner euro och har cirka 1250 anställda. Koncernen har sitt huvudkontor i Göteborg och ägs av Triton.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ewellix AB

Box 33
433 21 Partille
Sverige
Ewellix AB

Tipsa en kollega

0.094