23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Välkomna till Industrilås monter under Elmia Lastbil!

| Medlemsnyhet | Företag Industrilås i Nässjö AB

Under fyra dagar, 24–27 augusti, är vi med på årets stora händelse för alla inom transportsektorn: Elmia Lastbil. I monter B06:50 hittar du vårt säljteam och med sig har de lösningar och produkter som passar både in- och utvändigt på ditt fordon.

Helhetslösningar till transportsektorn
I år lägger vi stort fokus på Industrilas Vector™ och det nya Vector T3-handtaget. Med en design, funktion och taktil feedback i en klass för sig, är nya Vector T3 något utöver det vanliga. Handtaget finns med central- eller mekanisk låsning vilket gör att du kan välja den version som passar dina behov bäst.

Förutom Vector T3 innehåller Vectorfamiljen Vector T1 och T2, vårt kompletta rotarysystem, starka paddellås, draghandtag, vajrar och stänger. I år demonstrerar vi även Industrilas AscendR™ som är vår serie av teleskopiska stegar. Stegarna fälls smidigt ihop och kan enkelt låsas fast under våningssängar, vilket är optimalt för till exempel lastbilar, tåg och husbilar.

I vår monter är du välkommen att testa, klämma och känna på våra helhetslösningar till transportsektorn. De är designade för att stå emot värme, kyla, vatten, is, snö, smuts och alla vibrationer som kan uppstå på vägar och byggarbetsplatser. När man kombinerar en Vectorprodukt med rätt gångjärn och profiler får man en pålitlig och hållbar lösning som ofta håller längre än fordonet självt.

Vi ses på Elmia i monter B06:50. Varmt välkomna!

Design att lita på
Industrilås produkter tillverkas i vår fabrik i Nässjö, som är certifierad enligt internationella fordonsindustrins egen organisation, IATF. Med total kontroll över processen kan vi garantera att alla produkter lever upp till branschens standarder och krav. Vi försöker alltid tänka ett steg längre, för att leverera funktioner som överträffar det förväntade.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Industrilås i Nässjö AB

Box 214
571 23 Nässjö
Sverige
Industrilås i Nässjö AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.078