23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya Industrilas Vector™ T3 - Centrallås på en ny nivå

| Medlemsnyhet | Företag Industrilås i Nässjö AB

Industrilås nya centrallåsande Vector T3 är här! Med en taktil feedback i en klass för sig själv, design, funktion och inte allra minst med slutanvändaren i fokus, är nya Vector T3 något utöver det vanliga.

Utvändiga skåp och luckor finns på praktiskt taget alla lastbilar, husbilar, pickuper och tunga industrifordon. Här behövs en trygg och säker låslösning som står emot alla påfrestningar från vibrationer, klimat, väder och daglig användning. Centrallåsande Industrilas Vector™ T3 uppfyller inte bara detta behov, dess funktioner och design tar låstypen till en ny nivå.

– Det kanske låter lite pretentiöst, men Vector T3 är utvecklat för att göra slutanvändarens liv enklare. Du behöver till exempel ingen särskild nyckel utan kan använda fordonets egen nyckel för att låsa upp alla T3-lås som du installerar. Sen är känslan av att använda handtaget i en klass för sig, med en taktil feedback som gör att handtaget alltid hamnar i rätt läge, säger Niklas Graberg, global säljchef på Industrilås.

Helhetslösningar till transportsektorn
Industrilas Vector™ är en familj med tekniskt avancerade och stilrena låslösningar. De är designade för att stå emot värme, kyla, vatten, is, snö, smuts och alla vibrationer som kan uppstå på vägar och byggarbetsplatser. När man kombinerar en Vectorprodukt med rätt gångjärn och profiler får man en pålitlig och hållbar lösning som ofta håller längre än fordonet självt.

– I dag, 22 år efter att vi designade det första Vector-handtaget, har Vector gjort oss till en go-to leverantör för hela transportsektorn. Förutom nya T3, som även finns med mekanisk låsning, innehåller familjen bland annat tre generationer av T-handtag med kompression, en serie mycket starka paddellås och ett komplett rotarysystem, där handtaget kan placeras på en annan plats än själva låspunkten, säger Niklas Graberg.

Design att lita på
Industrilas Vector™ tillverkas i Industrilås fabrik i Nässjö, som är certifierad enligt internationella fordonsindustrins egen organisation, IATF. Med total kontroll över processen kan Industrilås garantera att alla produkter lever upp till branschens standarder och krav. Industrilås försöker dock alltid tänka ett steg till, för att leverera funktioner som överträffar det förväntade.

– Vi tycker att Vector T3 är det snyggaste låset på marknaden, men det räknas kanske inte som att överträffa förväntningarna? En funktionellt viktig designaspekt är dock att det inte går att lyfta T-handtaget till okomprimerat läge när Vector T3 är låst. Det innebär att skåpets tätning inte kan brytas utan att man låser upp först. Denna lilla men viktiga detalj gör lösningen ännu mer hållbar och skyddar samtidigt det som finns i skåpet ännu bättre, säger Leif Krause, produktchef på Industrilås.

Läs mer om Vector T3 HÄR


Mer information
Niklas Graberg, global säljchef Industrilås, + 46 (0) 10-130 75 50, niklas.graberg@industrilas.com

Högupplösta bilder
Kajsa Mårtensson: kajsa.martensson@industrilas.com


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Industrilås i Nässjö AB

Box 214
571 23 Nässjö
Sverige
Industrilås i Nässjö AB

Bilder och video

Vector T3

Tipsa en kollega

0.078