23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hydroscand lanserar ny hållbar sugslang

| Medlemsnyhet | Företag Hydroscand AB

Hydroscands nya arbetsslang Amber 1467-48 är en flexibel och hållbar sugslang. Den fungerar utmärkt att använda till torrsugning för slitande material som sand, grus och sten.

Slangen har en innertub av extra slitstarkt naturgummi. Det är en lätt, smidig och ergonomisk slang med längre livslängd.

”Denna arbetsslang är flexibel men framför allt hållbar vilket reducerar antalet slangbyten. Slangen kan med fördel användas som arbetsslang av exempelvis saneringsfirmor, som torrsuger mycket slitande material. En stor fördel är att den kommer i en mängd olika dimensioner”, säger Oskar Wilhelms, försäljningsansvarig för industrislang på Hydroscand.

Slangen har två kopparflätor som gör att den går att jorda. Detta eliminerar statisk elektricitet som kan resultera i gnistbildning och brännmärken, vilket försvagar slangen.

Sugslangen finns i ett stort utbud av dimensioner mellan 51 mm – 254 mm. Slangarna i dimension 51 mm och 63 mm är i 40-meters längder, alla övriga är i 12-meters längder.

Amber används med fördel tillsammans med DISAFLOW-kopplingsserie, som även dessa finns tillgängliga i Hydroscands sortiment. För att få räckvidd kopplas sugslangen enkelt ihop med transportslang. Du hittar sugslangen online på hydroscand.se eller i din närmaste Hydroscand-butik.

Medlemsnyhet

Företag
Hydroscand AB

Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Sverige
Hydroscand AB

Tipsa en kollega

0.078