23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Stålbyggnadsinstitutet utvecklar dig – sök jobbet!

| Medlemsnyhet | Företag Stålbyggnadsinstitutet

Du är smart och kvicktänkt, du kan leda tekniska projekt med fokus på stål, miljö och klimat. Vi söker dig som vill bli en av Sveriges främsta experter inom hållbart stålbyggande.

Du kommer att vara en av kuggarna i Stålbyggnadsinstitutet (SBI) som hjälper våra 140 medlemsföretag att bli ännu skickligare och lönsammare stålbyggare. Dina närmaste arbetskamrater är erfarna och kunniga, de delar frikostigt med sig av sin kunskapsbank.”
Det är så din framtida chef och VD Björn Åstedt beskriver dig.

Som du ser söker SBI en projektledare som gillar stål. Befattningen kan i nästa steg utvecklas till institutets teknikansvarige. SBI är verkställande organ för Stiftelsen Svensk Stålbyggnadsforskning (SSSF) som verkar i den absoluta framkanten av stålbyggnadsområdet och samarbetar med de främsta experterna i och utanför Sverige.
Projektverksamheten är bred och en betydelsefull del av institutets verksamhet och utveckling. Här finns utrymme för egna initiativ och tankefrihet.

”Frågeställningar eller osäkerheter som man i praktiskt arbete kan lösa ingenjörsmässigt och på säkra sidan kan man i arbetet på Stålbyggnadsinstitutet ta sig tiden att sätta sig in i djupare och ofta komma fram till ett mer underbyggt svar eller mer exakt lösning på. Samtidigt som det skapar värde för medlemmar som får hjälp med frågeställningar så ger det också en stor personlig utveckling i kompetens och tillfredställelse.”
Säger din företrädare Erik Forsgren

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och i alla frågor rörande tjänsten vänder du dig till Milly Ellqvist Weidstam, milly.weidstam@academicwork.se

Mer om tjänsten och för ansökan klickar du in här.

Välkommen med din ansökan!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Stålbyggnadsinstitutet

Kungsträdgårdsgatan 10, 5tr
111 47 Stockholm
Sverige
Stålbyggnadsinstitutet

Tipsa en kollega

0.063