23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Varför är min vinst inte så hög som den borde vara?

| Medlemsnyhet | Företag PPG Scandinavia

Är din materialförbrukning för hög? Slösar du bort material och pengar? Får du betalt för alla produkter du använder? Hur ser min reparationsmix ut och hur påverkar detta min materialförbrukning? Överväg MESURA.

Öka lönsamheten i din verkstad med MESURA
MESURA handlar om att mäta materialförbrukningen, spara kostnader och minska spill. I ett MESURA-projekt analyserar PPG alla aspekter av reparationsprocessen och identifierar områden som kan förbättras.

PPG:s experter mäter materialförbrukningen bil för bil, jobb för jobb, mängd färg på bilen,  eventuellt spill och hur mycket som hamnar på hyllan igen. I ett typiskt MESURA-projekt mäter PPG cirka 25 bilar för att få en realistisk överblick över vad det kostar att reparera varje skada.

Till exempel:

  • Analys av reparerade delar och nya delar.
  • Produkter och processapplicering.
  • Kostnader för färgmaterial per arbetsorder.
  • Spillkostnader.

Specifik plan per kund då varje verkstad är olika
Baserat på våra analyser utarbetar PPG en dokumenterad rapport för varje enskild verkstad. Rapporten identifierar vilka processer som kan förbättras för att få ett bättre resultat. PPG:s grafiska rapport ger dig en djup och detaljerad förståelse för hur verkstaden fungerar.

Spara kostnader - öka vinsten
Vår erfarenhet visar att det kan vara mycket fördelaktigt att involvera de anställda i resultaten av vår analys. De anställda får en bättre förståelse för hela arbetsflödet, kostnaderna och processerna och hur man ibland bara genom att ändra processerna lite kan bidra till att spara kostnader och öka vinsterna.

I grund och botten är rätt teknik och kunskap avgörande om man vill spara material och minska kostnader. Om du inte vet var du ska börja - fråga PPG om MESURA.

Les mer här


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PPG Scandinavia

Gladsaxevej 300
2860 Søborg
Danmark
PPG Scandinavia

Tipsa en kollega

0.095