23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Höglyftare – gaffellyftvagn och lyftbord i ett!

| Medlemsnyhet | Företag PMH International AB

Höglyftare är en genial uppfinning med gaffellyftvagn och lyftbord i samma produkt. Höglyftaren gör det enkelt att hämta lastpallar och höja den till en ergonomisk riktig arbetshöjd för att lasta på eller av ert gods.

Höglyftaren gör inte bara hanteringen smidigare. Den minskar även arbetsfrånvaro på grund av belastningsskador. Höglyftaren motverkar sneda, böjda eller vridna arbetsställningar som ger förslitningsskador på rygg, axlar, skuldror och knän vid lyft.

Även arbetsmiljön blir även bättre med Logitrans höglyftare, bullernivån i lokalen sänks tack vare hjulkonstruktionen och kvalitetshjulen som flyter tyst på underlaget.

Logitrans levererar bara kvalitetsprodukter som är byggda för att hålla. Höglyftaren är inget undantag. Den har lång livslängd med låga underhållskostnader tack vare sin kraftiga konstruktion, kvalitetsmaterial och sin cylinderkonstruktion.

Höglyftaren finns tillgängliga i både manuellt och elektriskt utförande med olika gaffellängder. Den elektriska versionen kan utrustas med nivåreglering som automatiskt justerar höjden vid på- eller avlastning.

För mer information

Manuell höglyftare

Elektrisk höglyftare

Höglyftare med nivåreglering

 Alla versioner finns även tillgängliga i rostfritt utförande.

Besök vår hemsida

PMH International AB - Sveriges bredaste lyftprogram

 

 

Medlemsnyhet

Företag
PMH International AB

Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Sverige
PMH International AB

Bilder och video

Höglyftare med kartongerRostfri höglyftareManuell höglyftareRostfri manuell höglyftare

Tipsa en kollega

0.094