23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Axelent utser ny Vice VD

| Medlemsnyhet | Företag Axelent Group

Karin Sandén Ahlqvist började som Marknadschef för Axelent Gruppen hösten 2019 och tar nu steget och blir ny vice VD, en nyinrättad roll på Axelent AB

Karin Sandén Ahlqvist började som Marknadschef för Axelent Gruppen hösten 2019 och tar nu steget och blir ny vice VD, en nyinrättad roll på Axelent AB. Från 1a juli kommer hon vara Amanda Hildings (VD Axelent AB) ställföreträdande under hennes föräldraledighet och leda den dagliga verksamheten tillsammans med övriga medarbetare och ha ett nära samarbete med koncernens VD Mats Hilding. 

Jag ser mycket fram emot min föräldraledighet och jag är mycket glad över att Karin tackade ja till rollen som vice VD. Jag vill önska Karin ett stort lycka till med resan framåt”, berättar Amanda.

Karin har tidigare varit Marknadschef för Bufab koncernen under nästan åtta år och har lång erfarenhet från den internationella B2B industrin.

Det viktigaste för mig och för hela Axelent är att fortsätta på vår resa mot vår vision att skapa världens säkraste arbetsplatser genom att alltid sätta människan i fokus. Vi har ett fantastiskt team och jag är både stolt och tacksam att få möjlighet att leda dem på vår fortsatta resa”, berättar Karin.

Läs mer om Axelent gruppen

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Axelent Group

Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Sverige
Axelent Group

Tipsa en kollega

0.094