23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vad är problemet vi löser? Tillgänglighet till material!

Jovix® från Hexagon, en prisbelönt Material Readiness®-applikation som uttryckligen är utformad för industriell konstruktion.

Jovix är marknadsledande när det gäller branscherfarenhet, kvalitet och kvantitet av kundkretsar samt innovativ produktion och var först med att effektivt tillämpa aktiv och passiv RFID och först med att införa fordons- och drönarmonterade RFID-läsare för effektiv materialspårning.  
Dessutom inrättade Jovix inledningsvis ett team av erfaren personal för att underlätta teknikövertagandet och förändringshanteringen på arbetsplatsen. Hittills är Jovix från Hexagon ledande med en verkligt digital lösning för leveranskedjan med synlighet som möjliggörs av automatisk ID-teknik (streckkodsetiketter, passiva och aktiva RFID-taggar).  
Så vad är Material Readiness®?  
Materialberedskap definieras som att byggnadsarbetarna har det material som krävs utan dröjsmål för att slutföra arbetet enligt plan. Du kan bara uppnå materialberedskap genom att helt digitalisera leveranskedjan för att ge realtids-, geokontextuell och relationell synlighet från tillverkning till installation.  
Jovix har som mål att minska materialväntetiderna till noll genom förändringar av människor, processer och teknik. Här är de aktuella problemen som vi ser dem: 
- Människor: Brist på dedikerad tillsyn 
- Process: Optimering av hela projektet framför funktionell optimering 
- Teknik: Dålig kommunikation mellan olika system 
 
> Hur händer det? En alltmer global försörjningskedja 
> Varför händer det? Alltmer komplexa projekt 
> Hur överbryggar Jovix från Hexagon detta problem?  
Informationssilos bryts upp med hjälp av en kombination av passiva RFID-taggar, streckkodsetiketter och mobila enheter för att automatisera processer för mottagning, inventering, plockning och utfärdande.  

Läs mer om hur Jovix möjliggjorde synlighet i försörjningskedjan för 30 000 material via det här projektet  

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047