23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Träffa våra smörjmedelsexperter på Underhållsmässan

| Medlemsnyhet | Företag Klüber Lubrication Nordic

På Underhåll 2022 kommer vi att visa dig en rad möjliga lösningar där du med våra innovativa specialsmörjmedel kan göra dina applikationer mer effektiva och hållbara. Vi förklarar också hur du skyddar och optimerar dina kompressorer.

Klüber Lubrication Nordic finns på plats i Göteborg den 31 maj till 3 juni i hall A, monter A04:35

Missa inte chansen att lyssna på våra experter Torsten Schwarz och Björn Johansson som visar hur specialsmörjmedel är nyckeln till ökad produktionseffektivitet och längre hållbarhet. Plats: Stora Scenen, tisdag 31 maj kl 14.30.

Öka energieffektiviteten och uppnå dina hållbarhetsmål

Du känner säkert till det alltför väl – att producera kostnadseffektivt och samtidigt behöva uppfylla juridiska och företagsinterna krav vad gäller hållbarhet och miljöskydd. Våra högpresterande smörjmedel kan hjälpa dig genom att de förhindrar slitage på industrianläggningar, förlänger smörjintervallen och därmed minskar avfalls- och kemikalieanvändningen, vilket resulterar i avsevärda energibesparingar. Detta syns inte bara i den totala ägandekostnaden, utan lönar sig också när det gäller hållbarhet.

Skydda och optimera dina kompressorer

Kompressorer måste stå emot en hel del svåra utmaningar, de måste tåla höga hastigheter, temperaturer och tryck, samtidigt som vi förväntar oss en kompressor med ett minimum av stillestånd. Därför är det viktigt att välja rätt kompressorolja, både för den första påfyllningen samt för regelbundna oljebyten.

Visste du att i vissa livsmedelsfabriker står kylkompressorer för upp till 80% av kostnaden för att driva fabriken? Smörjmedel spelar här en avgörande roll för att säkerställa en lägre driftskostnad, minimalt slitage på komponenterna samtidigt som de uppnår högsta effektivitet.

Våra produkter erbjuder ett utmärkt skydd mot slitage, temperaturoberoende viskositet, bildar få rester, har minimal koksningstendens och har goda vattenseparationsegenskaper. Detta resulterar i högre effektivitet och kostnadsbesparingar tack vare längre intervaller för oljebyten. Våra kompressoroljor klarar ytterligare krav när de används i luft-, processgas- eller kylkompressorer: De ser till att tryckluften är oljefri eller kompatibel med processgasen eller kylmediet.

Läs mer om våra produkter och tjänster på www.klueber.se

 

 

Medlemsnyhet

Företag
Klüber Lubrication Nordic

Vasagatan 36 2Tr
111 20 Stockholm
Sverige
Klüber Lubrication Nordic

Tipsa en kollega

0.079