23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tillsammans med Beslagskonsult på Nordbygg, 26 - 29 april

| Medlemsnyhet | Företag Industrilås i Nässjö AB

Visionen med Vision Home är enkelhet. Det finns tillräckligt med krångliga saker. Under Nordbygg visar vi precis hur enkelt det är!

Tillsammans med vår distributör Beslagskonsult kommer vi vara på årets Nordbygg-mässa och dema våra digitala balkong/altan/fönsterhandtag med kodlås. Kom och träffa oss, 26 - 29 april i monter C17:41

Om Vision Home:
Visionen med Vision Home är enkelhet. Det finns tillräckligt med krångliga saker. Saker som det känns att man behöver en ingenjörsexamen för att klara av. Så är det inte med Vision Home. Våra ingenjörer designar istället lösningar som ser till att ditt hem blir en plats där saker och ting går lätt.  Så du kan tänka på annat. Eller bara slappna av.

Våra universella handtag med kodlås passar alla typer av fönster, altandörrar och balkongdörrar. De har ett stilrent utseende, är enkla att montera med tre medföljande skruvar som fäster handtaget på ett robust och säkert vis. Handtagen är även bekväma med en skön fingerkänsla i den digitala displayen. Självklart är de lätta att programmera och byta kod. 

Handtaget finns i två utseenden och fem modeller. Det enda du behöver tänka på är om dörren eller fönstret ska öppnas åt höger eller vänster. 

Läs mer: https://vision-home.se/ 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Industrilås i Nässjö AB

Box 214
571 23 Nässjö
Sverige
Industrilås i Nässjö AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.094