23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Uppnå optimal Time-To-Market!

Med STEFFCA i ditt team får du möjlighet att slå ihop hela processen från idé till serietillverkning hos oss.

Hos STEFFCA har vi specialiserat oss på att tillverka högkvalitativa extruderade och gjutna ämnen av gummi, silikon och TPE-material.

Vi vill vara bästa möjliga partner för våra kunder, så därför kan vi nu även erbjuda att hjälpa våra kunder säkert genom alla tillverkningsfaser från idé till serietillverkning av dessa ämnen.

Det innebär att du både sparar tid, pengar och slipper göra misstag i överlämningsfasen. Vi ser till att ditt projekt kommer säkert igenom alla faser, och vi har all nödvändig kunskap för att kunna vägleda dig så att du får bästa möjliga lösning. På så sätt får du optimala Time-To-Market.

FRÅN IDÉ TILL GODKÄND PROTOTYP
Vägen från idé till godkänd prototyp kan ofta vara en kostsam och tidskrävande affär eftersom den ofta bjuder på överraskningar och oförutsedda hinder. Med 3D-printing kan du förkorta denna fas eftersom du snabbt kan testa din designs funktionalitet.

3D PRINTING
Urvalet av printmaterial sträcker sig från väldigt mjuka material till hårda (30 – 95 shore). Detaljerna kan printas knivskarpa i skikttjocklekar på 16 mikron (μ) direkt från din CAD-ritning. På så sätt får du en optimal utgångspunkt för att skapa en funktionell design.

Klicka Video för att se hur RAIS, som tillverkar braskaminer på den internationella marknaden, valde att utnyttja denna möjlighet, när de skulle utveckla en silikonprofil.

STEFFCA A/S
Romsøvej 24
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
VAT nummer: DK20768509
P nummer: 1004496154

Kontaktperson

MS
Mikkel Steffensen
mikkel@steffca.dk

Tipsa en kollega

0.049