23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand lanserar två högkvalitativa betongpumpslangar

Nu utökar Hydroscand sortimentet med två nya flexibla betongpumpslangar, som monteras efter kundens behov.

De nya betongspumpslangarna från Trelleborg är slitstarka, flexibla och lätthanterliga. Slangarnas konstruktion gör dem formstabila vilket eliminerar kinkning, som annars kan strypa flödet. Böjradien är den bästa på marknaden och vikten lägre än traditionella betongpumpslangar. Slangarna är av hög kvalitet och finns både som stålarmerad och textilarmerad.

Den stålarmerade slangen går under namnet Pulsor (1464-52) och klarar ett sprängtryck på 200 bar medan den textilarmerade, Pulsor Light (1464-42), klarar 170 bar. Betongpumpslangarna säljs i ett flertal olika dimensioner, från 1,5 tum upp till 6 tum för den stålarmerade och 1,5 tum till 5 tum för den textilarmerade. Längden på slangen och val av tillhörande kopplingar skräddarsys efter kundens behov.

Pumpslangarna för betong passar utmärkt för anläggningsfirmor och byggindustrin, där arbete med betong behöver ske på ett smidigt och säkert sätt. De har en utmärkt nötningsbeständighet, vilket förlänger slangarnas livslängd. Slangarna monteras av Hydroscand i Sverige vilket möjliggör snabba leveranser och en tillgänglighet i hela landet.

”Med Hydroscands service och Trelleborgs långa erfarenhet i betongindustrin ger det oss en unik position i Sverige. Detta gör att vi kommer att kunna möta de krav och förväntningar som kunderna ställer på oss som leverantör”, säger Oskar Wilhelms, försäljningsansvarig för industrislang på Hydroscand.

I samband med lanseringen utökas sortimentet även med diverse tillbehör för betongpumpslang så som skarvklämmor, tvättbollar och packningar. Du hittar premiumslangarna och tillbehör i Hydroscands butiker.

Betongpumpslang pulsor 1464-52
Betongpumpslang pulsor light 1464-42

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Tipsa en kollega

0.031