23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

CARLHAG AB satsar för framtiden

| Medlemsnyhet | Företag Carlhag AB

Nu i februari inleds arbetet med Carlhags genom tiderna enskilt största investering. Lokalerna på Gräsdalen i Karlstad utökas med konferens- och utbildningslokaler, kontor, garage och lager på en yta om totalt ca 800 m2.

En satsning för våra kunder

Konferens- och utbildningslokaler är ett mycket efterlängtat tillskott. Via entresolplanet i utbildningslokalen finns direkt åtkomst till traverskranen som installeras i lagerdelen. Det ger en unik möjlighet att enkelt genomföra praktiska utbildningsmoment utan att behöva förflytta sig till en separat industrilokal.

 

– I och med att vi också installerar en komplett traverskran i huset kan vi nu också erbjuda våra kunder att komma och genomföra både de teoretiska och praktiska momenten i traversförarutbildningen på plats hos oss, säger Johan Hammarström vd på Carlhag.

 

– Den utökade lagerytan gör också att vi på ABUS Kransystem kan lagerhålla fler reservdelar samt utökat lager för t ex kättingtelfrar för omgående leverans. Även att effektivare lagerföra skrymmande gods som t ex lättraverser möjliggörs, säger Tony Wittgren vd på ABUS Kransystem.


– Det ökar tryggheten för våra kunder då vi ännu snabbare kan utföra reparationer och få kundens verksamhet i drift igen om något skulle haverera. En ytterligare förbättring av vårt omfattande service- och underhållserbjudande, tillägger Johan Hammarström vd på Carlhag.

 

Bättre utrymmen för vår personal

I utbyggnaden byggs det också nya och bättre personalutrymmen i form av personalrum och omklädningsrum. De nya omklädningsrummen kommer att rymma en ”ren” och en ”smutsig” del. Det blir även duschmöjligheter och gott om utrymme för förvaring av arbetskläder. Dessutom tillkommer garageplatser för servicebilarna.

 

– Det här är förbättringar som verkligen kommer alla anställda till godo, berättar Johan Hammarström.

 

Gemensam stark framtidstro

ABUS Kransystem, vars produkter Carlhag är återförsäljare av, hyr lokaler i fastigheten och drar självklart också nytta av investeringen.

 

– ABUS Kransystem visar en stark framtidstro samt ett stort förtroende och långsiktighet i samarbetet med oss, genom att nu skriva ett långt hyreskontrakt, säger Johan Hammarström.

 

– En framtidstro vi såklart delar, och därför utökar vi med fler kontorsytor för att möta den förväntade tillväxten, tillägger Johan Hammarström.

 

– Vi vill också bygga för framtiden ur ett miljöperspektiv. De nya servicebilsgaragen förbereds redan nu för att kunna förses med laddstolpar, inför en framtida övergång till elbilar. Vi har också planer på att relativt snart installera solcellspaneler på taket vilket ger oss ett teoretiskt årstillskott på 90 000 kWh, avslutar Johan.

 

För mer information, var god kontakta Johan Hammarström vd på Carlhag,

johan.hammarstrom@carlhag.se, 070-355 00 64.

 

 

 
 

Carlhag är specialister på lyftanordningar med helhetsansvar för svensk industri. De tar fram kompletta lösningar med erkända kvalitetsprodukter, service och utbildning. Företaget omsatte 106 miljoner kronor 2020 och har 41 anställda och växer. Huvudkontoret finns i Karlstad och företaget har även kontor i Gävle, Luleå, Piteå, Sundsvall, Umeå, Örebro och Örnsköldsvik. Läs mer på carlhag.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Carlhag AB

Strågatan 5
653 43 Karlstad
Sverige
Carlhag AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.094